• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Besimi juaj rreth miqesise virtuale.

veshtir te besosh diku
por me plq "maska" e miqve te mi pasi ska det pa grip
dhe jemi msu tani
por virtual mund te them 2 persona ktu

Miqsia virtuale ekziston veyem mbas ores 01:00 mbasi gjinit e kunderta jan te eksituar

Kam 20 vjet në botën virtuale. Eksperienca ime thotë: mos i besoni askujt.
Sot e ke mik/e, nesër ti nxjerr të gjitha sheshit sapo t'ja prishësh pak qefin..
Miqtë e vërtetë i kam më pak se gishtat e një dore.

Miqesia virtuale eshte si gjithe te tjerat.
Si ne realitet po ashtu dhe ne virtualitet eshte veshtire te gjesh miq te vertete.

Peesonalisht kam pare nga te gjitha llojet.
Miq virtual kam disa. Miq virtual tashme real kam dy qe i njoh prej vitesh.

Sot e ke mik/e, nesër ti nxjerr të gjitha sheshit sapo t'ja prishësh pak qefin..
Shume e vertete, por e kupton pasi e perjeton!
Dhe eshte vertete per te ardhur keq kur lepijne aty ku peshtyjne!
Njerezucer!

Per 15 vite virtualitet kam 2 persona nga chati e forumet ne realitet.Besoj behen llogarite vete ?

Cuditerisht sme ka ndodhur kurr kjo gje! E kam degjuar shpesh te permendet si fakt, por une kam pas te bej me shume e sme ka ndodhur kurr!
Ndoshta ngaqe si hap shume zorret une...pa u njohur mire ?

Kam njohur e Takuar dhe per mua kane qene Njerez shume te mire. Respekte dhe i pershendes kudo te jene dhe pse shpesh e kujtojme njeri tjetrin me nje Pershendetje se jeta merr rrjedhat e veta , puna , Fam ose Shkollimi.
Varet me ke perzihesh.
Por per mua njerezit sillen si te sillesh me to.

• Pëlqej
Reactions: .
Une ketu vetem nje personi i kam besuar, askujt tjeter, sepse sot bejne si mike te mira dhe neser bejne sikur nuk te njohin?

Back
Lartë