Nvaret prej rastinO çuna nje pyetje kam. Pse meshkujt tradhetojne, ? dhe tradhetojne me trup apo mendje dhe zemer ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nvaret prej rastinO çuna nje pyetje kam. Pse meshkujt tradhetojne, ? dhe tradhetojne me trup apo mendje dhe zemer ?
Mos e prek shum karakterin tim.Vajze e zgjuar nuk mora une po ti ?dhe nese ti e fal ateher personit hallall sepse do vazhdoj knaqesin e tij kurse ty do trrej qe tdo dhe se ka ba me zemer kjo tregon me shume per karakterin tend jo te atij
Nje pergj !O çuna nje pyetje kam. Pse meshkujt tradhetojne, ? dhe tradhetojne me trup apo mendje dhe zemer ?
Cfare rasti pshNvaret prej rastin![]()
Une nuk kam tradhetuar ndonjehere. As kam ndermend ta bej. Dhe nese jam me dike qe me lind deshira per ta tradhetuar , thjesht do e le.Nje pergj !
Ne a tradhtojm me ju ?
Po ju pse tradhetoni?
Hajt Naten tem kotiMos e prek shum karakterin tim.![]()
Si cfare kerkoj? Nese tjetri krijon ndjenja per tjetren nuk e fal dhe do e le . Nese eshte per nje nat do e falja kaq
Nuk arrite ta kapeshUne nuk kam tradhetuar ndonjehere. As kam ndermend ta bej. Dhe nese jam me dike qe me lind deshira per ta tradhetuar , thjesht do e le.
Vet u pergjigje se ste kerkoi njeri opinionin. Iu drejtova cunave. Ti ndoshta e ndjen veten çun . Sa per karakterin tim, shif edukaten tende me pergjigjet qe jep pa edukat kundrejt nje femre tjeter. Hajd natenHajt Naten tem koti
Ndjenj çasti ose Kur mungon diçka me at Person qe po e tradhton ka lloj lloj raste ...Cfare rasti p
Singke sepse s’dua te tradhetohem ??@Missshqiperia je singel?
Kot e ke se nuk e falte tradhetin ??@Missshqiperia je singel?
E medet edhe kungja na gjun sinqerisht me pak fjal tregove veten.Vet u pergjigje se ste kerkoi njeri opinionin. Iu drejtova cunave. Ti ndoshta e ndjen veten çun . Sa per karakterin tim, shif edukaten tende me pergjigjet qe jep pa edukat kundrejt nje femre tjeter. Hajd naten
Ore tradhetoni me trup apo me mendje kjo me intereson mua ??Ndjenj çasti ose Kur mungon diçka me at Person qe po e tradhton ka lloj lloj raste ...
Qe @centosSingke sepse s’dua te tradhetohem ??
Femer xheloze ?E medet edhe kungja na gjun sinqerisht me pak fjal tregove veten.
A singellosemi ????Singke sepse s’dua te tradhetohem ??