O çuna nje pyetje kam. Pse meshkujt tradhetojne, ? dhe tradhetojne me trup apo mendje dhe zemer ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Karton tkuq! ?Ska rendesi me zemer pa me mendje.... Rendesi ka qe Tradheton dhe perderisa e ben i pelqen diqka tek ajo.Nuk arsyetohet.
Po pra kjo thot a me trup a me goj a me mendje blla blla ???Karton tkuq! ?
Une e fal nqs tradhetia behet pa mendje dhe pa zemer ?Ska rendesi me zemer pa me mendje.... Rendesi ka qe Tradheton dhe perderisa e ben i pelqen diqka tek ajo.Nuk arsyetohet.
Bravo vajz e zgjuar ?Une e fal nqs tradhetia behet pa mendje dhe pa zemer ?
S’jemi te gjitha njesoj ?Po pra kjo thot a me trup a me goj a me mendje blla blla ???![]()
Shyqyr zot ??S’jemi te gjitha njesoj ?
Avash ti mi avash mos merr flak .Shyqyr zot ??
Ty do t bëj schatz unë ?Une e fal nqs tradhetia behet pa mendje dhe pa zemer ?
Une e fal nqs tradhetia behet pa mendje dhe pa zemer ?
??? gocat do me vrasin me duketTy do t bëj schatz unë ?
Jo m do ja kaloni mirë me njëra tjetrën. S jeni shumë 3 jeni.??? gocat do me vrasin me duket
Do e falja nqs do ishe bashkeshorti im. S’mund te prish familjen per nje tradheti momenti. Kshu mendojPo nese tradheton me ate mikun mes kembeve do ta falje ? ?
Do e falja nqs do ishe bashkeshorti im. S’mund te prish familjen per nje tradheti momenti. Kshu mendoj
???Jo m do ja kaloni mirë me njëra tjetrën. S jeni shumë 3 jeni.
Vajze e zgjuar nuk mora une po ti ?dhe nese ti e fal ateher personit hallall sepse do vazhdoj knaqesin e tij kurse ty do trrej qe tdo dhe se ka ba me zemerAvash ti mi avash mos merr flak .
Si cfare kerkoj? Nese tjetri krijon ndjenja per tjetren nuk e fal dhe do e le . Nese eshte per nje nat do e falja kaqatehere c’fare kerkon ? Meqe nuk e paske as prb ?