Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ben edhe ajo @DuQe U kenaqe,?Ja thash ne kenge hahaha
Ska gje te rri pak rehat ?Na kan nda kte jave hahahaha:
Jo ? e di aii si kenaqem une ?Ben edhe ajo @DuQe U kenaqe,?
??Kurr mos e ul veten para nje mashkulli sado ta duash apo ta pelqesh ta duash e mos tja tregosh eshte arma me e bukur qe ai do ta plasi ?
Ka miza ktu mbylle gojen ?
Knaqem kur te shkoj ne Astir hahahahahaBen edhe ajo @DuQe U kenaqe,?
A eshte dashuria se me vdiqe lexo ktu lej cdo gjo ca ke ne dor vtm pc jo ?Knaqem kur te shkoj ne Astir hahahahaha
Pikerisht,,ne fakt dashuria pa filozofi eshte si gjella pa krip??sic je dhe ti per kete forum qershia mbi torte,nga ty mund te maresh njohuri pa fund,,faleminderit dhe nje here per cdo fjal tenden ??E shpreha më lehtë me origjinalin ?
Jam pak më tepër personaliste në botëkuptimin e vizionit njerëzor. Mbizotëron termi relacion. Relacion pa dashuri nuk ekziston, ndaj kam paraprirëse thënien më lartë.
Ndjesë që futa filozofi në temën tënde, por ka pikërisht një kënd të veçantë për vetë dashurinë.?
Ka miza kali, nga ato qe ste lene rehat!??Ka miza ktu mbylle gojen ?
Ca do tjeter ??Jo ? e di aii si kenaqem une ?
Po pc se kam ne dore, eshte ne vend te vet.C
A eshte dashuria se me vdiqe lexo ktu lej cdo gjo ca ke ne dor vtm pc jo ?
Mos tme bertasi se vtm me bertet kerko llogari...... ???Ca do tjeter ??
Trupi jot eshte trupi im ? bem bashkim filjar ???Po pc se kam ne dore, eshte ne vend te vet.
Dashurin e kam ne zemer Zemra eshte ne trupin tim:
Po ti po me jepje keshilla me luanesha mua mi,,tani u bere lepur??Mos tme bertasi se vtm me bertet kerko llogari...... ???
Po beja kot mi para atij qe te do je e dobet ????Po ti po me jepje keshilla me luanesha mua mi,,tani u bere lepur??
Ata qe hiqen si te "forte" nga jashte, jane te "brishte" nga brenda!??Po ti po me jepje keshilla me luanesha mua mi,,tani u bere lepur??
Shum e vertet aman pak jan ata qe e kuptojne nese ti sle shenja .Ata qe hiqen si te "forte" nga jashte, jane te "brishte" nga brenda!??
Pikerisht,,ne fakt dashuria pa filozofi eshte si gjella pa krip??sic je dhe ti per kete forum qershia mbi torte,nga ty mund te maresh njohuri pa fund,,faleminderit dhe nje here per cdo fjal tenden ??