• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dashuria ??

E shpreha më lehtë me origjinalin ?
Jam pak më tepër personaliste në botëkuptimin e vizionit njerëzor. Mbizotëron termi relacion. Relacion pa dashuri nuk ekziston, ndaj kam paraprirëse thënien më lartë.
Ndjesë që futa filozofi në temën tënde, por ka pikërisht një kënd të veçantë për vetë dashurinë. ☺️?
Pikerisht,,ne fakt dashuria pa filozofi eshte si gjella pa krip??sic je dhe ti per kete forum qershia mbi torte,nga ty mund te maresh njohuri pa fund,,faleminderit dhe nje here per cdo fjal tenden ??

Po ti po me jepje keshilla me luanesha mua mi,,tani u bere lepur??
Po beja kot mi para atij qe te do je e dobet ????
Shaka lol se une kastile i boj qe tmeret me shum ??? me mua ?

Pikerisht,,ne fakt dashuria pa filozofi eshte si gjella pa krip??sic je dhe ti per kete forum qershia mbi torte,nga ty mund te maresh njohuri pa fund,,faleminderit dhe nje here per cdo fjal tenden ??
☺️ Qershia pa tortën do ishte thjeshtë një frut ?
Faleminderit ty për hapjen e temës dhe menaxhimin e saj ?

Dashuria është ai moment kur të shfaqet buzëqeshja vetëm duke e menduar dikë: (që e dashuron, që e imagjinon në të ardhmen (fëmijën, shpirtin binjak, ....)), apo tjeshtë buzëqeshjen në fytyrën e palës tjetër që e shkaton ti!
Më bëre me emocione tani ??

Back
Lartë