Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ashtu kot, jam zgjuar me humor te mire, te pakten deri nga ora 9 derisa te takoj ndonje qe do tma prishe diten??@Ber ca ka për tqesh?
??????zemre mee hahah urime e@STONE_HEAD më solli fat komenti yt
U bëra staf??
Po pra, po themi te dy te njejten gje. Vet thu qe "ajo esht e qete me vete".ketu gabon ja kjo eshte mundesi e djegur nga ana jote jo per te sepse ajo eshte e qete ne vetvete qe teka dhen mundesi per te ndryshuar e ti nuk e ke vleresuar .?
Hahah hahahAshtu kot, jam zgjuar me humor te mire, te pakten deri nga ora 9 derisa te takoj ndonje qe do tma prishe diten??
Thash e frikshme per njerzit. Un jam maçok ?Pse u trembe ti??
Prishje terezie moj... Pastaj pse ma prish biseden me lulediellin ti mua?!???Hahah hahah
Avash me te prishme qe me mjes?
Jam cilozee brehPrishje terezie moj... Pastaj pse ma prish biseden me lulediellin ti mua?!???
Ahaaa...kjo i shpjegon të gjitha ?Thash e frikshme per njerzit. Un jam maçok ?
????mbase ja ka then tani pa pikaa hahahahahha miii@Sunflower ku i ke pikat?
Si kam thënë gjë jo...nuk flasim ?????mbase ja ka then tani pa pikaa hahahahahha miii
hajd se ju pajtoj unnn hahahah du cukullaattt???????????Si kam thënë gjë jo...nuk flasim ?
Shttttt se na kuptojnë ?Qzzz
Ca mke thene moj?![]()
te ka then me ta the si me ta then me ta lyp hahahahahahahahahahaQzzz
Ca mke thene moj?![]()
Dhe i palë këpucë ?hajd se ju pajtoj unnn hahahah du cukullaattt???????????
sdu gje jo hahah hahahahahahaDhe i palë këpucë ?