• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse kerkon qe te gjithe tju pelqejne??

Prz sa u pam ne dy aq du me dit sa mdun tjeret ? nuk munnd te them se rruj se eshte fjal oak e rende por qe as du me dit prz nkyt pjese fare une me tutta jam zakonisht se strecet mvrasin ?

Do them i gjo ene keni per ta majt men.
Femra qe o femer o femer.
Femra qe o femer ene ska byc ska strece qe e bo femer me ra nsy vec se ka emrin femer prej Mufkes.

Do them i gjo ene keni per ta majt men.
Femra qe o femer o femer.
Femra qe o femer ene ska byc ska strece qe e bo femer me ra nsy vec se ka emrin femer prej Mufkes.
Asgje smora vesh pz

Asgje smora vesh pz
Ke byc ti? Ske , do me pas qe tpelqejn tjeret me ra nsy? E ca bo ti, fap nji tmor pal strece nji ti ngrit deri ke sqetllat ene me tpelqy me zor gjasme me mor fam nga pamja mrapa po tmor si shemull kot ?

Ke byc ti? Ske , do me pas qe tpelqejn tjeret me ra nsy? E ca bo ti, fap nji tmor pal strece nji ti ngrit deri ke sqetllat ene me tpelqy me zor gjasme me mor fam nga pamja mrapa po tmor si shemull kot ?
Byc te ngritme skam vallai:p
Cik bark e kam
Po sme plas hic??

Back
Lartë