• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse kerkon qe te gjithe tju pelqejne??

E pranojme ose jo kjo eshte e vertet:

Te gjithe e kemi ate klik ne vetvete qe duam qe te gjithe te na pelqejne.
Mos e mohoni lol,
Dhe kjo eshte shume e theksuar,
por mendoj se gradualisht do bjere edhe kjo gje.
Si psh jashte shtetit:
Ku askush se ka menjen tek askush edhe ne rruge cdo kush shikon terezin e vete.
Ose kur jemi ne nje evenimet apo darke etj me radhe.
Ju si mendoni?
Se di prz a tkam thon nau here un ty o @ANABELA pss sme pelqen ti mu ?

Ahhahahahahhahahahaahhaahahahhaa
do thoja dicka po sdu me peish fjalorin ehhhh jorina jorina????
Nji dynja ngaterron

Jo moj jo fute ti ntru.
Nje femer qe ftohet ne dasem,vesh nje super fustan te rende,hypen ne maje takave,dhe rri 5 ore si ne qemba,nuk eshte fare rehat.E ben qe te duket bukur ne syte e te tjereve.
Kush tha?
Unë i mçef poshtë tavolinës?

@Anabela po mendoja ne cfare aspekti duam te pelqehemi te joshemi si femer apo person ...se Jane dy gjera komplet te ndryshme .

Ne te gjitha aspektet,jo vetem te joshemi☺☺

Soktrati I vjeter ka qene shume i shemtuar si mashkull por nje nder filozofet me te bukur te historise kur e pyeten " Mesues si eshte e mundur te pelqehesh nga te gjithe nga cdo moshe nga cdo gjini nga cdo aristokrat e ushtarak" qeshi lehte e tha " une qe kur shikohem ne pasqyre trembem me veten kam dicka te madhe " shes mendjen dhe dijen"

Mendoj u pergjigja ???

me then te drejten se kam vra noiher me duan apo sme duan , me kan inat a sme kan , renci ka qe un me ato synimet e mia e mendjen time jan ne rregull

Unë kam mënyrën time të të veshurit
Mundohem.ti kombinoj rrobat me aq sa kam.
Nuk vishem për ti rënë në sy askujt por shoh rehatinë time..dua të më shkëlqejë rroba në trup nga pastërtia pastaj se vras mendjen se si e komentojnë stilin tim.

Unë kam mënyrën time të të veshurit
Mundohem.ti kombinoj rrobat me aq sa kam.
Nuk vishem për ti rënë në sy askujt por shoh rehatinë time..dua të më shkëlqejë rroba në trup nga pastërtia pastaj se vras mendjen se si e komentojnë stilin tim.
?? ti ke stil shum tbukur trupin shum tbukur por ti ke mendje pak djallezore ???

Back
Lartë