Jo fare burka esht e tepruarShkel te drejtat e njeriut.
Un si e ritur qe jam dhe trembem kur shof nje person me burka e lere me femija?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo fare burka esht e tepruarShkel te drejtat e njeriut.
gjeja qe ma shpif me shume jane kur futen e lahen ne det me ato rrobat e zeza…me hypin mornicat ne trup …me jep neveri …nuk me merr ma gjumi …si mundet…apo kur bajne cadra ushtaresh qe i mbyllin ne 4 anet …a thu asht repart ushtarak …
menja asht gja e madhe!!
eshte e pamundur a thu qe midis shaleve kane elizirin e jetes …
respektoj ato qe bajne ato por kjo asht tepri …me nguc mu …
budalla te merr ne qafe themi ne malsoret …
?
Jo fare burka esht e tepruar
Un si e ritur qe jam dhe trembem kur shof nje person me burka e lere me femija?!
Ti ke qef te shofesh shale e cica prandaj ta shpifin.
shiko i dashtun nuk mund te them qe nuk me pelqen me pa shale apo cica, kjo asht dicka naturale, ashtu sikurse edhe trupi i femres asht dicka naturale…
trupi i femres ka qene ktu e mijra vjet me pare ne te gjitha perandorit dhe kombet qe kane shkel mbi kete toke nje qenie qe ka pas rendesine e vet, qe nga gjeneza e bibles pefshi perandoreshat qe i kane dhane shume njerzimit, por ama jo me arrit deri ketu qe nje femer duhet me e fshi nga faqja e dheut duke i bere lamje te trunit.
a lexoni histori art kulture qytetnime te lashta ? shikoni pak se ku ka qene femna ne krahasim me keto debilat islamik qe per vete marrin 4 gra te mbulume dhe atyre nuk u apin asgje …
kisha mendu qe asht koncept i kaluem, kur lexoj kultura te lashta me dalin shume e shume me te peroarume se disa sekte islamike…
Trupi asht Art !!! si i femres apo i mashkullit!
Ti po thu se vashjet ekstravagante jan normale pasi trupi i femres eshte art the ti, ? A do ishte normale dhe te dilnin nudo meqense eshte art !shiko i dashtun nuk mund te them qe nuk me pelqen me pa shale apo cica, kjo asht dicka naturale, ashtu sikurse edhe trupi i femres asht dicka naturale…
trupi i femres ka qene ktu e mijra vjet me pare ne te gjitha perandorit dhe kombet qe kane shkel mbi kete toke nje qenie qe ka pas rendesine e vet, qe nga gjeneza e bibles pefshi perandoreshat qe i kane dhane shume njerzimit, por ama jo me arrit deri ketu qe nje femer duhet me e fshi nga faqja e dheut duke i bere lamje te trunit.
a lexoni histori art kulture qytetnime te lashta ? shikoni pak se ku ka qene femna ne krahasim me keto debilat islamik qe per vete marrin 4 gra te mbulume dhe atyre nuk u apin asgje …
kisha mendu qe asht koncept i kaluem, kur lexoj kultura te lashta me dalin shume e shume me te peroarume se disa sekte islamike…
Trupi asht Art !!! si i femres apo i mashkullit!
Po more mik po, art eshte.
Art eshte qe femra jote krah teje te jete gjysem e zhveshur, art eshte homoseksualiteti, art eshte orgjia,art jane pedofilia,perdhunimi etj
Parimet jane tabu!
i bane lamsh temat … psh ku di une se cafee ban ay islamiku me 4 gra ne krevat ?
Ka disa kritere kushte per te mar me shum se 1 gruai bane lamsh temat … psh ku di une se cafee ban ay islamiku me 4 gra ne krevat ?
Këtu jam,këtu...unë mendoj se veshjet janë bërë për femrat. Bibla i thotë burrit. " jepi gruas ushqime,dhe rroba me shumicë. Këto janë ilaçet për shpirtin e saj. Fërkoje më balsam dhe vajra më erë të mirë. Gruaja është një fushë e mirë për të zotin e saj. Gruaja është kurora e burrit". Sidoqoftë ,këto fjalë janë shkruajtur përpara 3000 vjetësh. Sot femrat e dredhin sipas nivelit të hormoneve që i kap. Bota është shthurrur,dhe femrat janë pararoja e kësaj shthurrjeje. Prandaj unë propozoj që t'u hedhim të tërave....carcafin e zi. Amiiiin.@Harrakati çfare mendon ti per kete çeshtje?
Ti po
Ti po thu se vashjet ekstravagante jan normale pasi trupi i femres eshte art the ti, ? A do ishte normale dhe te dilnin nudo meqense eshte art !
Ka disa kritere kushte per te mar me shum se 1 grua
Duhet me pas 4 parmenda,nga një për çdo grua...cilat jane kushtet ???
Ti je kundra islamikut me 4 gra ne krevat por je pro orgjive ne Romen e Lashte si nje kulture prehistorike, madje e quan art.
Kjo nuk ka sens.
Duhet me pas 4 parmenda,nga një për çdo grua...