po po atyAh aty e paske hap e kam pa po se dija ku ishte ??![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
po po atyAh aty e paske hap e kam pa po se dija ku ishte ??![]()
?po po aty![]()
Cne vizit un ty qe kur kshu ? sa te rre menja ??ehee kam hap studion posht ngjit me fruta perimet .. do vish tme besh vizit ?![]()
po hajdeee .. komshijt per kto gjojna duhenCne vizit un ty qe kur kshu ? sa te rre menja ??Apo te vi me lyp far kosi meqe jemi komshi??
Filxhonat i ke ti?po hajdeee .. komshijt per kto gjojna duhen![]()
Mqafsh mu se ke me bo xheloze naj njonen kot ? se din kto qe ne dy jemi cuna xhajsh??po hajdeee .. komshijt per kto gjojna duhen![]()
hahaha filxhonat i kam un edhe lugenFilxhonat i ke ti?
hahaha mos e vrit menjen ... sbohet asnjona xhelozeMqafsh mu se ke me bo xheloze naj njonen kot ? se din kto qe ne dy jemi cuna xhajsh??![]()
Ti e din qe un spi kafe? ckeee pse flet kothahaha filxhonat i kam un edhe lugen![]()
e kishim ke kosi pra o tiii .. a do vija tkerkoja far kosi ke ty un ?Ti e din qe un spi kafe? ckeee pse flet kot
Jo se e ble aty te dyqani ????e kishim ke kosi pra o tiii .. a do vija tkerkoja far kosi ke ty un ?![]()
hahaha nuk shesin far kosi atyJo se e ble aty te dyqani ????
Te raft pika pusho mooooo?hahaha nuk shesin far kosi aty![]()
okkk e lashTe raft pika pusho mooooo?
Po le te zihen ketu!Sa shum ke me pa ??