Nuk perballon dot 2 te rrahura po rri mire ??Presim vendimin e jurise ... une them qe fitova ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nuk perballon dot 2 te rrahura po rri mire ??Presim vendimin e jurise ... une them qe fitova ??
Vet zot vet shkop ?Juria kush ishte!?
??
Nuk i njoh me emra , por di qe japin vendime te drejta?Juria kush ishte!?
??
Me hile!Vet zot vet shkop ?
Ti fusnim ne zarf kafe!Nuk i njoh me emra , por di qe japin vendime te drejta?
A e beson ti qe ky me rref mua ? Sa kam un nje shale ky esht I teriMe hile!
??
Lol ?????A e beson ti qe ky me rref mua ? Sa kam un nje shale ky esht I teri
Ana e perputhen!A e beson ti qe ky me rref mua ? Sa kam un nje shale ky esht I teri
Me mire nje humbje me dhimbje , sesa nje fitore e pamerituar?Ti fusnim ne zarf kafe!
??
Kush i thote jo lekut!Me mire nje humbje me dhimbje , sesa nje fitore e pamerituar?
Mos u nxito njihere , se i kam bere nje nder ... s me marrin lek mua?
Kam nji avantazh une Hena ... une ti kam pare shalet si gjithe dynjaja , ti s me ke pare mua ??A e beson ti qe ky me rref mua ? Sa kam un nje shale ky esht I teri
avash mi avashhh ... pske ti shal me te medhoja se te @MignonneA e beson ti qe ky me rref mua ? Sa kam un nje shale ky esht I teri
Ehe?@Punk1 a ke qef me dal lakuriq Duke qa ?
U cpyrty ku je ti reavash mi avashhh ... pske ti shal me te medhoja se te @Mignonne![]()
un ku jom apo ti ku jeU cpyrty ku je ti re
I jam fsheh renatosun ku jom apo ti ku je![]()
Telef me bete ???@Punk1 behu gati te zihemi pak ??