Duhet dhe lekure se te vrasin duart!Me dru thane e me gome avioni ? ?
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Duhet dhe lekure se te vrasin duart!Me dru thane e me gome avioni ? ?
Po ketu spo zihet njeri!As unë si dua grindjet ,po kur lejn lesht dhe bëhen qerosa nëpër tema?vdes ti shoh si spektatore?????
Po do kete ndonji pale kepuce te vjetra , tu heqe llapen ??Duhet dhe lekure se te vrasin duart!
?
Une kam qejf te shof me nerva ty?Aaaaaa deri aty jemi ok? apo si kam bër të reja,llastiqet?????
Kur do ti shpirti?Une kam qejf te shof me nerva ty?
Nuk te mar dot seriozisht ngaqe te kam pare gjithmone ne paqe me veten dhe me te tjeret?Kur do ti shpirti?
Ashtu do më shofësh gjithmonNuk te mar dot seriozisht ngaqe te kam pare gjithmone ne paqe me veten dhe me te tjeret?
![]()
O shentire qe pelqe qerosa, as ste ka mjaftu per sot Doza.@XX001Y02B007 do zihemi pak
Kush esht ke sheksi un apo un ? ?O shentire qe pelqe qerosa, as ste ka mjaftu per sot Doza.
Ngele vec duke bere selfie, mos i thuaj vetes Sonja se emrin e vertet e ke Zylfie
Jo uuuKush esht ke sheksi un apo un ? ?
Kshtu e kemi të zimen ne??? mos ndërhy mes motrave ? nuk lejm lesht,për asnjë ktu?Ngaterruat teme ju te dyja . Per dy ore vjen @Nanushi me autobuzin e Chit-chat dhe shkoni puthuni atje ?
O borziloku? ??Dafine ?
Hiqe fjalen jete!