Prova fakte don prokurori jo un ?Isss engjell mor ? mos me akuzo kot pa prova pa fakte ?
Apo ska dal dhe ligji per shpifje tani direkt gjobe ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prova fakte don prokurori jo un ?Isss engjell mor ? mos me akuzo kot pa prova pa fakte ?
Ruhu pra ?Prova fakte don prokurori jo un ?
Apo ska dal dhe ligji per shpifje tani direkt gjobe ?
E sakt dhe ska te bej je naiv apo jo @Mignonne cdo kush ne nji form apo ne nji tjeter zhgenjehet ?mos pretendoni me shum seq duhet dhe pranoni dhe ralitetin sepse zhgenime ka pas ka dhe do ket
In guardia ?,Ruhu pra ?
Tamam xhanem ????? pik se pari te kesh besuar nuk esht gabimmm ? pik se dyti te jesh naive dhe pa pervoj prap nuk esht gabim sepse do te thot qe duet te mesojm akoma ??Pik se treti tduuuuu ?
Dhe un te duuu ????? pik se pari te kesh besuar nuk esht gabimmm ? pik se dyti te jesh naive dhe pa pervoj prap nuk esht gabim sepse do te thot qe duet te mesojm akoma ??Pik se treti tduuuuu ?
Sdi Pse dreqin lendohemi nga njerez qe na duan ? Nga ata qe ti i fal shpirtin ?Te zhgenjejne pritshmerite qe ti i mendon dhe nese si beson
3 ne 2 njerez sot e bejne
Mos caj koke fare.Sdi Pse dreqin lendohemi nga njerez qe na duan ? Nga ata qe ti i fal shpirtin ?
Atyre qe i fal kohen tende . Miresine dhe ne fund te hedhin pa meshire .
Ajo dhimbje therese deri ne palce.
Sa per palen tjeter jan ato shpirtzinj qe ti i fal respekt dhe ata perfitojne .
Ata meritojn te digjen e te mos kesh meshire.
po kur perjeton dhimbje te dyfishta a ka zgjidhje ? Pervec se te mbyllesh ne vetvete e te kthehesh ne akullnaje?
Kalo tek tema borxhi te qetsohesh ?Cdo muaj zhgenjehem kur lexoj my bank statement
Sdua borxheKalo tek tema borxhi te qetsohesh ?
Qe nuk mer te pergezoj, por qe sjep ma prishe qejfin ??Sdua borxhe
As nuk jap as nuk mar?
Jetoj ne paqe me vetenQe nuk mer te pergezoj, por qe sjep ma prishe qejfin ??
Ehe po une sjam i tilleJetoj ne paqe me veten
E bej gjumin top!
njehere dhashe borxh dhe mire qe nuk ma ktheu borxhin por erdhi me kerkoj prape?
Jo FaleminderitEhe po une sjam i tille
Ta rikthej une, por dhe nese vonoj skerkoj pa ta kthy
Do te me vesh ne prove? ??
Shekspiri kyJo Faleminderit
Sjam aq e varfer sa te jap borxh?