Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo veje ne prefiks?Ta ve dhe Pukun ke thurja? ?
Zgjidh alfabeto. ?
View attachment 143496
Ti vendos ne nje rreth bashke me Dritonin thua? Mos jane ngushte aty? ?Jo veje ne prefiks?
Largo zotTi vendos ne nje rreth bashke me Dritonin thua? Mos jane ngushte aty? ?
Ty të zgjedh ke 6 - ta??@Moza me zgjidh ti te pakten?
@Imp4ct me lot po qesh me atë tabelën???????? çfar stë punon truri?????
Dhe Une qe Po vdisja mendjen cfare kerkon dritoni ne ate mes?@Imp4ct me lot po qesh me atë tabelën???????? çfar stë punon truri?????
Ska vajtur ora e gjumit ? do dhe 24 minuta???Se kush e paska lene pa gjume sot ?
Duhej nje mashkull qe te futeshit dhe ju femrat ne loje. Zgjodha me te bukurin nga forumi. ?Dhe Une qe Po vdisja mendjen cfare kerkon dritoni ne ate mes?
Sa u parkova mshpi e po pres gjumin. Thashe tja u bej bak me te bukura minutat e oret forumore. ?Se kush e paska lene pa gjume sot ?
Lër dritonin motra ,po shif programin????Dhe Une qe Po vdisja mendjen cfare kerkon dritoni ne ate mes?
Ai fle ne 10, ti ne 10 e 30Ska vajtur ora e gjumit ? do dhe 24 minuta???
Me te bukuren nga gjitha gocat u mean?Duhej nje mashkull qe te futeshit dhe ju femrat ne loje. Zgjodha me te bukurin nga forumi. ?
Sa u parkova mshpi e po pres gjumin. Thashe tja u bej bak me te bukura minutat e oret forumore. ?
Duhej nje mashkull qe te futeshit dhe ju femrat ne loje. Zgjodha me te bukurin nga forumi. ?
Sa u parkova mshpi e po pres gjumin. Thashe tja u bej bak me te bukura minutat e oret forumore. ?
Ku e di ti kur fle une mor? Ne nuk fleme bashke. ?Ai fle ne 10, ti ne 10 e 30
Ka dicka qe s shkon ktu![]()
Ku e di ti kur fle une mor? Ne nuk fleme bashke. ?
Ku e di ti kur fle une mor? Ne nuk fleme bashke. ?
????Lër dritonin motra ,po shif programin????