• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Zgjidh fluturën fatsjellëse sipas muajit të lindjes dhe zbulo tiparin tënd special!

U

Universal

Guest
flutura-2.jpg

Fluturat janë pasqyrime të fuqishme të jetës dhe çdo muaj i vitit ka një flutur të caktuar që e shoqëron.
Në të gjithë botën, fluturat janë një simbol i shpresës dhe ndryshimit, por lexoni më poshtë për të parë se çfarë zbulon flutura specifike e muajit të lindjes për personalitetin tuaj!
Janar
Ju keni një zemër të madhe dhe një vesh miqësor për të gjithë. Të gjithë ju admirojnë për optimizmin dhe pozitivitetin tuaj.
Ju jeni aq të bukur dhe të lirë si një flutur dhe i bëni të tjerët të lumtur vetëm duke ecur nëpër dhomë. Ju nuk mund ta keni vënë re këtë, por njerëzit kthehen tek ju, sepse ata e admirojnë atmosferën dhe praninë tuaj.
Shkurt
Sapo të hyni në një dhomë, të gjithë sytë janë mbi ju. Personaliteti juaj i sigurt është kaq i gjallë që askush nuk mund t’i mbajë sytë larg jush.
Të gjitha shikimet kthehen drejt jush, sepse ju i magjepsni të gjithë me qëndrimin tuaj të sigurt. Njerëzit ose ju duan fort ose nuk ju duan fare, nuk ka rrugë të mesme.
Mars
Ju mund të mos e dini gjithmonë mënyrën e daljes nga një situatë jo e mirë, por kurrë nuk do të hiqni dorë. Kjo është cilësia juaj më e mirë.
Intuita juaj udhëheq rrugën tuaj. Ju jeni një person i qëndrueshëm dhe i vendosur me një gjallëri për jetën dhe gjithashtu keni një anë të thellë të personalitetit tuaj.
Prill
Ju jeni një person emocionant dhe nuk keni frikë ta tregoni atë. Njerëzit admirojnë anën tuaj të ndjeshme dhe ju duan për këtë.
Ju mund të mos dëshironi ta besoni këtë, por është e vërtetë: Ju e bëni botën një vend më të mirë me qëndrimin tuaj paqësor.
Maj
Ju jeni një person thjesht i mrekullueshëm! Për fat të keq pamja juaj perfekte është frikësuese për disa. Ata që ju njohin megjithatë ju duan për këtë dhe për shumë cilësi tuajat.
Ju jeni një personalitet imponues, por kjo nuk do të thotë se ju mungon thellësia, ju do të shkonit kudo vetëm për të ndihmuar dhe mbështetur miqtë dhe familjen tuaj.
Qershor
Ju jeni një person i mrekullueshëm! Personaliteti juaj i gjallë i bën të tjerët që të mos qëndrojnë asnjë moment pa ju patur afër.
Ju jeni shumë të ndjeshëm dhe keni një intuitë për dëshirat e njerëzve të tjerë. Mos harroni që ju jeni një partner i jashtëzakonshëm.
Korrik
Ju jeni tepër të guximshëm gjë që ju bën të keni një karakter të fortë. Megjithatë, ju gjithashtu keni një anën shumë të ndjeshme që e tregoni shumë rrallë.
Ju jeni gjithmonë të mirë dhe të respektueshëm me njerëzit rreth jush – bota do të ishte një vend më i mirë nëse do të kishte më shumë njerëz si ju!
Gusht
Gjithkush që ju rrethon, ju admiron për ndershmërinë tuaj të pabesueshme. Jo shumë njerëz mund të pranojnë kur kanë bërë një gabim në mënyrën që ju mundeni.
Ju arrini të fitoni mjaft mirë besimin e njerëzve dhe doni të jeni qendra e vëmendjes.
Shtator
Ju jeni një person kurioz dhe kureshtar me imagjinatë të madhe dhe që i pëlqen të ëndërrojë. Edhe nëse asgjë nuk shkon sipas planit, ju ende e dini se ku doni të shkoni dhe se si do të arrini atje.
Njerëzit admirojnë këtë tek ju dhe janë të gatshëm të ndjekin gjurmët tuaja.
Tetor
Ju jeni dikush që merret me problemet me shumë energji dhe vendosmëri, duke mbajtur akoma një ekuilibër në jetën tuaj.
Ju keni një zemër të madhe dhe jeni të gatshëm t’i kushtoni vëmendje kujtdo që ka nevojë për të. Ju jeni shumë të dobishëm dhe të vëmendshëm. Por kini kujdes, sepse jo të gjithë do ta vlerësojnë të mirën në ju.
Nëntor
Koka juaj gjithmonë po shpërthen nga idetë dhe ju pëlqen të pushtoni mjedisin tuaj dhe t’i vëzhgoni njerëzit rreth jush.
Jo të gjithë mund ta kuptojnë se jetoni në botën tuaj. Koka juaj gjithmonë mund të ketë fluturuar tek retë, por këmbët tuaja mbesin të mbështetura fort në tokë.
Dhjetor
Ju keni bërë me të vërtetë një rrugë të gjatë në jetë. Por gjëja e veçantë për ju është se kurrë nuk merrni mjaftueshëm dhe jeni gjithmonë duke shpresuar për më shumë në jetë.
Ju jeni një person emocionant dhe nuk keni frikë ta tregoni atë. Ju nuk i fshehni ndjenjat tuaja, sepse nuk keni turp të përballeni me gabimet tuaja. Njerëzit e admirojnë këtë për ju.
Shpërndajeni këtë artikull me miqtë tuaj dhe të dashurit tuaj kështu që ata mund të zbulojnë diçka speciale për veten e tyre.

Korrik
Ju jeni tepër të guximshëm gjë që ju bën të keni një karakter të fortë. Megjithatë, ju gjithashtu keni një anën shumë të ndjeshme që e tregoni shumë rrallë.
Ju jeni gjithmonë të mirë dhe të respektueshëm me njerëzit rreth jush – bota do të ishte një vend më i mirë nëse do të kishte më shumë njerëz si ju

Janar
Ju keni një zemër të madhe dhe një vesh miqësor për të gjithë. Të gjithë ju admirojnë për optimizmin dhe pozitivitetin tuaj.
Ju jeni aq të bukur dhe të lirë si një flutur dhe i bëni të tjerët të lumtur vetëm duke ecur nëpër dhomë. Ju nuk mund ta keni vënë re këtë, por njerëzit kthehen tek ju, sepse ata e admirojnë atmosferën dhe praninë tuaj.

Mars
Ju mund të mos e dini gjithmonë mënyrën e daljes nga një situatë jo e mirë, por kurrë nuk do të hiqni dorë. Kjo është cilësia juaj më e mirë.
Intuita juaj udhëheq rrugën tuaj. Ju jeni një person i qëndrueshëm dhe i vendosur me një gjallëri për jetën dhe gjithashtu keni një anë të thellë të personalitetit tuaj.
She she sa i mire kenkam hihihi

Ju keni bërë me të vërtetë një rrugë të gjatë në jetë. Por gjëja e veçantë për ju është se kurrë nuk merrni mjaftueshëm dhe jeni gjithmonë duke shpresuar për më shumë në jetë.
Ju jeni një person emocionant dhe nuk keni frikë ta tregoni atë. Ju nuk i fshehni ndjenjat tuaja, sepse nuk keni turp të përballeni me gabimet tuaja. Njerëzit e admirojnë këtë për ju.
Shpërndajeni këtë artikull me miqtë tuaj dhe të dashurit tuaj kështu që ata mund të zbulojnë diçka speciale për veten e tyre.

E vertet!

Korrik
Ju jeni gjithmonë të mirë dhe të respektueshëm me njerëzit rreth jush – bota do të ishte një vend më i mirë nëse do të kishte më shumë njerëz si ju
Ashtu jemi ashtu :p

Hajde hajde korriku, pikes i ka ra!

Korrik
Ju jeni gjithmonë të mirë dhe të respektueshëm me njerëzit rreth jush – bota do të ishte një vend më i mirë nëse do të kishte më shumë njerëz si ju!

Ec te vdeksha shigjetari...
Dhjetor
Shpërndajeni këtë artikull me miqtë tuaj dhe të dashurit tuaj kështu që ata mund të zbulojnë diçka speciale për veten e tyre

Korrik

Shtator
Ju jeni një person kurioz dhe kureshtar me imagjinatë të madhe dhe që i pëlqen të ëndërrojë. Edhe nëse asgjë nuk shkon sipas planit, ju ende e dini se ku doni të shkoni dhe se si do të arrini atje.
Njerëzit admirojnë këtë tek ju dhe janë të gatshëm të ndjekin gjurmët tuaja.

Back
Lartë