• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Votoni temën më të bukur në forum.

Me pelqen kjo tema.
Anetaret mund te shuajne kureshtjen e tyre duke bere pyetje casti,si edhe per tu pergjigjur sipas/deshires:D:D:D.

Koicidence, te pelqen tema qe ke hapur vete. Lol

Pse nuk i pergjigjesh çka thot Tema ?

P.s te gjitha temat e mia me plq jo vetem ajo (loool ishte fjale vetem per nje teme se do i shenoja edhe disa tjera??)

Tema si ndiheni sot :

Te jep nje fare ideje se qysh ndihet dikush dhe Sa ndikon kjo ne nje fare forme ne sjellje .

Temat sociale/ kulturore / aktuale dhe estetike preken nga një herë me komente..
E përditshmja i.vërtitet BAR KAFE SKEDINA..
Të gjithë grumbullohemi atje, ose kemi maninë të sulmojmë " gjahun" e ri..
Fillon e mbaron dita me citatin e @Sara EH MEDET..
Preferoj këto temat e fotove..

Dorinë, në një teme sociale ku dhashe mendim per femrat, më dhe dislike e s'më fole 3 ditë.. :p

Ky eshte nje forum me tema argetuese dhe zbavitese, deri diku ndonje teme arti e kulture. Temat sociale, politike, historike, fetare, nderkombetare etj. nuk diskutohen, po sikur te diskutoheshin, edhe do te armiqesoheshim, sepse shumica e njerezve nuk e pranon dot mendimin ndryshe, sidomos kur preket aty ku i dhemb.

Nga ato tema që shohim këtu, do të veçoja 3.
  1. Si jeni veshur sot
  2. Fotografi nga duart e anetareve
  3. Çfare po beni ne keto momente

Dorinë, në një teme sociale ku dhashe mendim per femrat, më dhe dislike e s'më fole 3 ditë.. :p

Ky eshte nje forum me tema argetuese dhe zbavitese, deri diku ndonje teme arti e kulture. Temat sociale, politike, historike, fetare, nderkombetare etj. nuk diskutohen, po sikur te diskutoheshin, edhe do te armiqesoheshim, sepse shumica e njerezve nuk e pranon dot mendimin ndryshe, sidomos kur preket aty ku i dhemb.

Nga ato tema që shohim këtu, do të veçoja 3.
  1. Si jeni veshur sot
  2. Fotografi nga duart e anetareve
  3. Çfare po beni ne keto momente

Shume Dakort me ty @Artin - I .. dhe k’te komentin tend Ma kapi syri ne momentin qe po postoja listen time si me poshte , rastesi again ?
Ama do ta hiqja nr 1 dhe do ta zevendesoja me :

1. C’fare keni gatuar/ngrene sot
  2. Fotografi nga Duart e anetareve
  3. C’fare Po beni NE keto momente

Back
Lartë