• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Votoni temën më të bukur në forum.

Tema më e bukur u mbyll.

Si jeni veshur sot
Dhe fotot e antarve ah po dhe cfar po beni ne keto momente?

Nuk votoj dot ...se une nxjerr tema te ndryshme
3 here e paske thënë në këtë katin këtu.
Po shet mend që hap tema??

Nuk po them nje specifike, por te preferuarat e mia jane ato te cilat te kerkojne te japesh opinionin rreth nje teme te caktuar dhe secili jep kendveshtrimin e tij dhe fillojme diskutimin ?

Cdo teme ka bukurin e vet ne kohen e caktuar dhe ne disponimin e kujtedo,ske ke anekson pasi cdo teme ka moralin e saj qe ne momentin qe ne futemi dhe e nisim me nje urim "Mirmengjesi" pastaj japim pak nga perditshmeria jon tek cfare jemi duke bere,diku me tutje ndajm opinionet,pastaj argetohemi,me tej shfaqim njohurit,dhe keshtu me radhe.
Per mua te gjitha temat me tematika te ndryshme kan qellimin e barabart te argetimit ton dhe te daljes prej rutines.

Back
Lartë