• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Volejboll, Shqipëria triumfon në Austri: Vajzat kuqezi sigurojnë finalen e Ligës së Europës

Alb

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Shqipëria fitoi me përmbysje ndaj Austrisë në sfidën e luajtur të shtunën në Ens e vlefshme për Ligën e Europës së argjendtë në volejboll për femra.

Vajzat kuqezi triumfuan me rezultatin 3–2 me sete, duke siguruar matematikisht kualifikimin në fazën finale të aktivitetit.

Shqipëria nuk u dorëzua edhe pse humbi 2 setet e para.

Një kthesë e volejbollisteve të drejtuara nga Altin Martiri dhe Roland Tarja që bënë të harrohej humbja me përfaqësueses austriake disa ditë më parë në Tiranë.

Triumfi e mban Shqipërinë në vendin e dytë me 2 pikë më pak se Austria kryesuese.

Ndeshja e fundit e fazës së grupeve do të luhet të mërkurën ndaj Gjeorgjisë në sallën “Feti Borova” në kryeqytet.

Takimet finale do të luhen më 16 dhe 17 qershor në Suedi.

Back
Lartë