• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Vizite ne Kosove

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

IMG_1879.jpeg

Cilat jane vendet qe duhen vizituar patjeter ne Kosove,?
Na sygjeroni vende te cilat duhet ti vizitojme ose ti sygjerojm ne nje diskutim shoqeror,si ne rastin tim para disa ditesh me kerkuan te sygjeroja vende per ti vizituar,dhe un nuk dija shume.
Na tregoni ju eksperiencat tuaja te udhetimit drejt Kosoves,bukurit natyrore,gatimet fantastike…….

View attachment 165610

Cilat jane vendet qe duhen vizituar patjeter ne Kosove,?
Na sygjeroni vende te cilat duhet ti vizitojme ose ti sygjerojm ne nje diskutim shoqeror,si ne rastin tim para disa ditesh me kerkuan te sygjeroja vende per ti vizituar,dhe un nuk dija shume.
Na tregoni ju eksperiencat tuaja te udhetimit drejt Kosoves,bukurit natyrore,gatimet fantastike…….
Ueeee sa teme e bukur:

Kosova ka shum vende te bukura qe duhet vizituar.

1) Prekazi i Adem Jasharit e domosdoshme vizita ne Prekaz.
2) Bjeshket e Rugoves
3) Prevalla
4) Brezovica
5) Malet e Sharrit
6) Kopshtin zologjik ne BLINAJE
7) Ura e shejte

Kosova ka shum vende te bukura ce doi shpalosim dal nga dale

Ueeee sa teme e bukur:

Kosova ka shum vende te bukura qe duhet vizituar.

1) Prekazi i Adem Jasharit e domosdoshme vizita ne Prekaz.
2) Bjeshket e Rugoves
3) Prevalla
4) Brezovica
5) Malet e Sharrit
6) Kopshtin zologjik ne BLINAJE
7) Ura e shejte

Kosova ka shum vende te bukura ce doi shpalosim dal nga dale
Ku eshte ura e shejte?

Kosova eshte e bukur e gjitha. Kudo qe te shkosh ja vlen.

Prishtine

Kam pa ca vende andej dhe une .

Prizrenin , atje kam qene te ato urat ne qender , kam pi kafe te ato kafenete e bukura perballe , kam be shopping te nje qender tregtare aty degjova shum flisnin turqisht lol

Ushqim me kan be pershtypje ato pogacet e mira .

Prishtine kam kalu transit me esht duk pak rremuj po se kam pare mire te krjoj ide te qarte.
Kam pa nje hotel qe ishte me emer aty po se mbaj mend emrin .

Kam qene te malet e sharrit per vit te ri kam ndejt te nje nga ato kabinat me oxhak me drru e zjarr te ngrohte , jam kenaqur duke kercyer te nje resort aty qe festonin mbremen e fundit te vitit .Benin dhe ski andej

Kto me kujtohen pak a shume po ka nja 10 vite se di si eshte tani .

Back
Lartë