Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ende skemi fillu me mishteri por me misafir@centos mishteri??
Sa e sjellshme ti un si kafsha hyra dur that as per hajr as iq ?Mirë se ju gjeta e ta gëzoni vilën.
Unë do mjaftohem me peshk ?
Urdhëro e me të mbara ?
View attachment 100372
Une kam lapsin! Direkt te klienti me shko syri??Ende skemi fillu me mishteri por me misafirhahahahaha
Ti direkt me hanger ?Sa e sjellshme ti un si kafsha hyra dur that as per hajr as iq ?
Ne n'kosove kemi Myshteri: hahahahaUne kam lapsin! Direkt te klienti me shko syri??
Më mirë o zemër. Ndonjëherë keqkuptohemi me dhuratat ?E kam përjetuarSa e sjellshme ti un si kafsha hyra dur that as per hajr as iq ?
Jo ky mishi i Terun ca eshte?!Ne n'kosove kemi Myshteri: hahahaha
Shife une kam sjell 4 lloje te menyveShyqyr e e zgjidhe qesen u bere dore leshuar dhe bleve nje vile se ngele neper resorte o shef .Ja kemben e mbare e paca dhe mos harro te na mbledhesh here pas here
Me kempremtuar cokollata?Më mirë o zemër. Ndonjëherë keqkuptohemi me dhuratat ?E kam përjetuar![]()
Te hy me ty kishe te dyja i kena fut bashk bakshishin,se kishe plot ne shport?Më mirë o zemër. Ndonjëherë keqkuptohemi me dhuratat ?E kam përjetuar![]()
Po ma thoje te veshi me se të gjithë të morën vesh ??. Yy sa pa sherr je ??Te hy me ty kishe te dyja i kena fut bashk bakshishin,se kishe plot ne shport?
Iku oreksi hiqe aman?
Pse ca ka?Iku oreksi hiqe aman?
Ahh pasterma!
Sun i shoh kshtu pzPse ca ka?