Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E per mua eshte primare llogjika. Tjerat sikur rregullohen. ?nese ska llogjike
kam njoh un pjes te fisit mundsisht...mbeso esht gjeja me e trisht qe kam pa?Droga e bixhozi thon grat ? Lind pyetja a keni njihur naj bigjozgji ju o gra qe i pershkruani si te tille ? genjeshtrat spara i kam qef se genjej vete mjaftushem ?
Droga e bixhozi thon grat ? Lind pyetja a keni njihur naj bigjozgji ju o gra qe i pershkruani si te tille ? genjeshtrat spara i kam qef se genjej vete mjaftushem ?
Bixhoz ka loz edhe une ? po qe ta dini ju gra te dashura 90% e njerzve qe lozin bixhoz pas 1 kohe shpesh here jo te shkurter nuk lozin me po ne fund te fundit jan njerz sh te mire qe kan nevoj per mbeshtetjekam njoh un pjes te fisit mundsisht...mbeso esht gjeja me e trisht qe kam pa?
pastaj droga alkoli per mendimin tim jan t kurueshme
ah, edhe nj mashkull qefli nuk rregullohet kurr?
Tani sa per pjesen e par gje qe ndodh , por mire bixhozxhiu po ky tjetri qe pranon femin peng ca i bje te jet ??se tipat e till skam par ti pershkruaj na nji nga ju?Kam pasur fatin e keq te njoh person qe duke lojtur bixhoz la e femine peng dhe u ngritem te gjithe si koleg te mblidhnim leke te lanim borxhin ????
e nxorre koken ti ku e paske pas mhb?Bixhoz ka loz edhe une ? po qe ta dini ju gra te dashura 90% e njerzve qe lozin bixhoz pas 1 kohe shpesh here jo te shkurter nuk lozin me po ne fund te fundit jan njerz sh te mire qe kan nevoj per mbeshtetje
Kjo ska asnje justifikim. Jam totalisht dakort me ty @NOUR ??Tani sa per pjesen e par gje qe ndodh , por mire bixhozxhiu po ky tjetri qe pranon femin peng ca i bje te jet ??se tipat e till skam par ti pershkruaj na nji nga ju?
E per mua eshte primare llogjika. Tjerat sikur rregullohen. ?
Jo te keqe une koken nxjerr e kam pas se sesht turp te bej ca te dua me leket e mia por po e pershkruani si perbindesh ?edhe te gjitha kto bixhozi droga alkoli e kan 1 te perbashket nuk loz njeri bixhoz se ka lek per te hedhur posht po ata qe ska si dalin as per tanga per grua nuk pi njeri alkol se ska ca ben po ne 90%te rasteve e pi sepse nuk mund ti japi te ardhmen qe meriton femive nuses prinderve a di une pastaj droga eshte mhb tjeter se ju edhe barit drog i thon ?po duhet par per cfar droge behet fjale nxorre koken ti ku e paske pas mhb?
po flas per familje te shkaterruar un dhe per femij pa pik te ardhmje sot (rast konkret qe njoh un)
ka dhe qe e lene, shum dakort dhe nuk gjykoj njeriun uj nbaz qe a lun apo jo bixhoz, po sdo doja t ishte baba i fmive te mi neser. ktu e kisha un?
Qesh tu ja mbeshtet asaj more. ?Qe kur llogjika eshte ves?
Cdo te rrah ndonje dite un ty![]()
Qy eshte realiteti ju thoni sdua tna bjer per pjes 1 burr karagjoz qe sdi cesht respekti se te tjerat rregullohen!Kjo ska asnje justifikim. Jam totalisht dakort me ty @NOUR ??
jojo zemra po i merr gjerat ngusht spo kuptohemi...un me shum mendoj per t ardhmen qe do ken fmit e mi neser sesa per vujtjet ose lumturin qe mund tkem un..sjam egoiste n kte pik. Po edhe duartrokitje bixhozit nuk i japim dot. T thash, sa per alkol apo per drog (spo them per barin) aty nese ka mjaftushem ndjenje besoj jan gjera t kapercyshmeQy eshte realiteti ju thoni sdua tna bjer per pjes 1 burr karagjoz qe sdi cesht respekti se te tjerat rregullohen!