• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Vendos qellimet e tua

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Vendosi vetes nje qellim per Vitin e Ri qe pason dhe ktheje ne objektiv kokfortesie ta realizosh,mos prit qe jeta te tregohet tolerante duke te kapur prej dore dhe te fshi ajo per ty retë e errta,te pastroj ferrat qe gjarperojn ne rrugen tende duke ta bere ty kalimin me te lehte,munde veshtirsin dhe te pamunduren duke e ndryshuar teresisht thelbin e rrugetimit tend,sfido veten duke pare gjithmon rrugen qe ke ecur.
kujto ku ishe? Ku je? Dhe ku do te jesh,? Por mbi te gjitha mos ndrysho kontekstin e qenies tende,pas cdo fitores tende te arriur... quaje si nje medalje te merituar per perkushtimin tend,sakrificen,humbjet per te arritur te fitoret,lotet,lodhja,semundja,vetmia,zhgenjimi,tradhetia drejt teje,cdo te keqe ktheje ne nje kurore njohurie dhe vendose mbi koken tende dhe vetzotohu si mbreti/mbreteresha ku jeten e gjunjezoj nuk lejoj ate ta gjunjezonte..

Ja na tregoni objektivat per kete vite.

Objektivi i vetem do t'jete vendosja e vetes sime n'top prioritet, nr 1 para cdo gjeje tjeter.

ahhh kam shum per kte qellimin e vetes per 2023 jane :
-Perfundimi i masterit nr.2
-Provimi i shumepritur nga aviacioni civil
-Zhvendosja ne Austri
-Udhetimi ne Bogota
-Liçensa e kompanise ?
Like you girl ?
Eja martohemi bashke ?

Investimi ke vetja, kaq mjafton per 2023 :cool:

Cdo gje ok.
Une di te jem mire, e ne mos jam di te luftoj qe te jem mire dhe di te fitoj qe jam?

Back
Lartë