Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po mer daj ,vetëm thuj orën?@Moza do bejm praktik ?
Vaj Vatani e mjer Noah pastaj????
Se e meson lulja dhe pupuupup
Leje se harrova ti bej tag.I doli fati edhe @Klodii si nuk me pyet njeri mua more more
Tamam ??Vaj Vatani e mjer Noah pastaj![]()
Ti je ❤ kot e them une ?????????Klodi me thuaj ku tpelqen te perqafoj pak .??
Ku mo qe se dikam une?I doli fati edhe @Klodii si nuk me pyet njeri mua more more
O super love . Njeriu qe me fal aq shume pozititvitet saher e lexoj . ???Ti je ❤ kot e them une ?????????
Ja kjo paperinka ta lypi ne sy te terveKu mo qe se dikam une?
Per ty skam ca them besoj se te gjithe te kan ne ❤ se je embelsir ????O super love . Njeriu qe me fal aq shume pozititvitet saher e lexoj . ??????
@Peperina eshte ❤ ajo thote ca ti doje qejfi dhe une e kam xhanJa kjo paperinka ta lypi ne sy te terve
Shkruj mirë ore ,ço kjo shtip??Po u plaka une mo nuk shoh me mire i shtip kote ???
Te gjithe jo Po me kan me te miret perfshi ty .??Per ty skam ca them besoj se te gjithe te kan ne ❤ se je embelsir ????
Mire mo e shkruajta e shtip germat kot ????Shkruj mirë ore ,ço kjo shtip??
?????Mire mo e shkruajta e shtip germat kot ????
E mire mos ma ve veshin se jam lothe gjithe diten ne plazh dhe trageti te loth prandaj i shoh nga dy tani ??????
Pse re lodhet robi kur del për qef?E mire mos ma ve veshin se jam lothe gjithe diten ne plazh dhe trageti te loth prandaj i shoh nga dy tani ?