• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Vendet më të paedukuara në botë?

...

Kontributor
LV
0

Vendet më të paedukuara në botë?​

Rectified_Languages_of_Europe_map.png

Faqja e internetit Skyscanner.net, e profilizuar në çështjet që kanë të bëjnë me udhëtimet, ka bërë një sondazh për të mësuar nga vizitorët e vet se cili është vendi më i paedukuar që ata kanë vizituar.

Kjo faqe vepron në mbi 25 gjuhë të ndryshme, me më tepër se 25 milionë vizita dhe mbi 11 milionë vizitorë unikë në muaj.

Në sondazh kanë shprehur mendimin e tyre 1.200 votues, 60 për qind e të cilëve ishin anglezë dhe irlandezë. Sipas sondazhit, më të paedukuarit janë francezët, të ndjekur nga rusët, anglezët, gjermanët e kinezët. Dhjetëshja e parë vijon me amerikanët, spanjollët, italianët e polakët, turqit dhe zviceranët e indianët, ndërsa Brazili dhe Karaibet rezultojnë si vendet më të edukuara.

Gazeta Start sjell renditjen e vendeve më të paedukuara në botë, sipas këtij sondazhi:

1. Franca 19.29 %

2. Rusia 16.56 %

3. Britania e Madhe 10.43 %

4. Gjermania 9.93 %

5. Kina 4.3 %

6. SHBA-ja 3.39 %

7. Spanja 3.15 %

8. Italia e Polonia 2.24 %

9. Turqia 2.15 %

10. Zvicra e India 1.9 %

11. Greqia 1.74 %

12. Kroacia 1.57 %