• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Vazhdo Historine....

Sdua ta humbas do beja gjithcka ta kisha edhe 1 here ne krahet e mi.....

Kshu qe bej vaki e se shpeton :D do tbej sallam ik rri mbi kok asaj......

Se e di une o maskara qe do leke ti se keshtubte kane mesuar por ma jep dhe ate 5 mbrapa e sherbeji dashurise sime se..

Te sajmiri dhe genti ke per ta pare veten.Po bukurishja e fjetur nga gjithe kjo zhurme,hapi syte...

Ngelet e shokuar kur shikon qafirin duke i mbajt dore edhe duke qar te koka e krevatit....

I thot te dua akoma me sh se me para eshte shanci i fundit qe po te jap kshu qe.........

Do matrohemi do heqesh dore nga ato kok pa larat qe meresh edhe do i perkushtohesh familjes sic ben nji.........

Nji burre i vertete.Ne e dime qe jemi per njeri tjetrin por inati na ka verbuar syte sepse ti...

Je sjell si adoleshent ke ber gabime qe sduheshin ber po pra un te kam falur kshu qe thirri mendjes edhe......

Prano per te paren here se dashuria eshte gjeja me e rendesishme ne jete.Me humbe nje here,nese e ben prape une...

Back
Lartë