• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Vaksina e 3-te

Kjo e fundit që bëra dhe unë pfizer por të parën bëra jonson dhe ish ca e rënd ( efektet anësore)

Vertet ? Nuk e di se Pfizer kam bere te treja .....dhe biles me ka ndihmuar diku

Kur i bera te paren se kuptova fare ...e dyta me temp me mpirje krahu mbi nje jave ...kurse e treta dhekata pak gishtat po kaq

I kam marrr dy te parat dhe nga atehere imunitetin e kam me te dobet. Te treten sdo ta marr vetem nese me imponohet.
Cka tbejme, nje here do vdesim. Vdekja pa nje sebep nuk vjen

Vertet ? Nuk e di se Pfizer kam bere te treja .....dhe biles me ka ndihmuar diku

Kur i bera te paren se kuptova fare ...e dyta me temp me mpirje krahu mbi nje jave ...kurse e treta dhekata pak gishtat po kaq
Kam probleme që nga muaji shtator
Pra 5 muaj pas dozës së parë
Pfizer tani e bëra Para 1 muaji dhe ishte e lehtë fare pakëz dhimbte krahu sikur e godita diku
Ndërsa xhonson më bllokoi komplet krahun dhe ethe dhe djersitje dhe dhimbje koke e trupi,zgjati thuajse 1 javë.

• Sad
Reactions: ...
Duhet Agapi ......me 1 shkurt hyn ne fuqi kush ka bere dy doza e kan kaluar
6 muaj zere se nuk ke bere asnje .....
E vertet .. por mbase Britania qe ishte vendi ma i rrezikum i heki tash pashaportat e vaksinav nuk e di pse populli shqiptar ka kaq besim sa patjeter duhen mu vaksinu ?‍♀️

E vertet .. por mbase Britania qe ishte vendi ma i rrezikum i heki tash pashaportat e vaksinav nuk e di pse populli shqiptar ka kaq besim sa patjeter duhen mu vaksinu ?‍♀️
Jo vetem shqiptari xhan .....une jetoj Greqi dhe keto rregulla ka ketu s'kemi cbejme ...ndryshe nuk punojme dot

Jo vetëm shqipëtar
Është detyrim nga shteti
Këtu në greqi nuk të lejojn të futesh askund pa çertifikatën e vaksinimit.
Ndërsa mosha e tretë që nuk e kish të nevojshme sepse spara dalin shumë,shumica nuk e bënin.
E gjetën mënyrën për ti detyruar dhe ata.
Çdo njeri mbi 60 vjeç nëse nuk vaksinohen do ti gjobisë shteti më 100 € çdo muaj

• Pëlqej
Reactions: ...
Jo vetëm shqipëtar
Është detyrim nga shteti
Këtu në greqi nuk të lejojn të futesh askund pa çertifikatën e vaksinimit.
Ndërsa mosha e tretë që nuk e kish të nevojshme sepse spara dalin shumë,shumica nuk e bënin.
E gjetën mënyrën për ti detyruar dhe ata.
Çdo njeri mbi 60 vjeç nëse nuk vaksinohen do ti gjobisë shteti më 100 € çdo muaj
Qenka shtet i veshtir more ai.. sepse me ligj si takon shtetit me vendos per shendetin tend ?‍♀️.. zoti ju ndihmoft

Une mund te te them qe nga vaksinimi kane vdekur njerez, por gjithashtu duhet te dish qe pjesa me e madhe per te mos thene te gjithe ata qe jan ne spital prej covid19 jane te pa vaksinuar.

E rendesishme eshte Ema, qe ti te besh ate qe mendon dhe beson ti.

Do te ket edhe doze te 4rt.
Flm ashtu është ,megjithëatë une vendosa dhe e mora dhe dozën e tretë sot !

Back
Lartë