• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Vaksina e 3-te

I kam bër të treja dhe fatkeqsisht kam filluar të kem probleme shëndetësore që përpara 10 muajve nuk i kisha e as kaq vite skam shku asnjëher në doktorr "përveç lindjeve të fëmijëve"
Ka fillu me m zën frika ?
Ndodhin gjëra që as doktorrët nuk japin dot shpjegim
tulipan
do te te them dicka e nji recete qe po jep rezultat dhe tek ata/o qe kane bere vaksinat
duhet te hash ne mengjes 7 kokrra hurma arabe esell

dhe duhet te vendosesh kupa ne trup..... kjo metode e lashte po jep rezultat
me beso se skam asnji arsye te te genjej
nenes time ja bera keto
sepse i beri vaksinat pa ditur gje une
dhe eshte mire.............
normalisht i ka ato problemet e moshes
reumatizem... sepse ska asnji myzeqar/e mbi moshen 55 vjec qe seshte i prekur nga reumatizma
por me beso p er ato qe kam shkruajtur

I kam bër të treja dhe fatkeqsisht kam filluar të kem probleme shëndetësore që përpara 10 muajve nuk i kisha e as kaq vite skam shku asnjëher në doktorr "përveç lindjeve të fëmijëve"
Shum e vertet eshte kjo gje un dy i kam mar edhe nuk ndjehem fare mire ?

Më frikësuat tani më këto komente ,une sot doja ta merja dozën e tretë ,tani pasi lexova disa komente jam ne dilemë? Po apo jo ?

Je doktor virolog apo infeksionist ?

pse duhet te jesh doktor me thane ate qe mendon?

nese nuk je me idene time thjeshtr bani skip...

s'eshte e thene te jemi ne nje mendje..

nderkohe ti mund te marresh edhe vaksinen e 5 asht e drejta jote.

pse duhet te jesh doktor me thane ate qe mendon?

nese nuk je me idene time thjeshtr bani skip...

s'eshte e thene te jemi ne nje mendje..

nderkohe ti mund te marresh edhe vaksinen e 5 asht e drejta jote.
Jo une te pyeta sepse pash qe kishe shkruar shkurt dhe me pergjegjesi.

Nuk e paragjykoj as mendimin e as vendimmarrjen tuaj persa i perket vaksinimit.

Por ti keshillove, dhe keshillat une di qe i jep nje njohes i fushes.

Gjithsesi kuptova qe je nisur nga eksperienca personale.

Te shkuara babait.

Më frikësuat tani më këto komente ,une sot doja ta merja dozën e tretë ,tani pasi lexova disa komente jam ne dilemë? Po apo jo ?
Une mund te te them qe nga vaksinimi kane vdekur njerez, por gjithashtu duhet te dish qe pjesa me e madhe per te mos thene te gjithe ata qe jan ne spital prej covid19 jane te pa vaksinuar.

E rendesishme eshte Ema, qe ti te besh ate qe mendon dhe beson ti.

Do te ket edhe doze te 4rt.

• Pëlqej
Reactions: Ema
View attachment 135560“Doza u jepet personave, të cilët i kanë marrë dy doza të vaksinës kundër COVID-19

Pytja 1 milion Euroshe/ a do marresh Vaksinen e 3/t?
Un sjom tu e mar tparen jo te 3?‍♀️… hala nuk jeni mbush mend Se askush nuk ju detyron qe trupin tuaj te merni asni vaksin qe per ju nuk osht e domisdoshme ?‍♀️… pse nguti me mar vaksinat ju ku ne qe punojm me pacienta nuk jemi te vaksinum ?‍♀️

Me kon kaq te mira vaksionet mjekt kryesor loqko …

Back
Lartë