ti mire e ke asnje sduhet arepo doza e trete asht vrastare
keshilloj asnje mos ta marre
po ste lene me levize lirxshem neper evrope
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ti mire e ke asnje sduhet arepo doza e trete asht vrastare
qenke tip inteligjent hallallpo se di sa do shkojne kto 2 te dytatat...............
sa te me thote do ja jap
tulipanI kam bër të treja dhe fatkeqsisht kam filluar të kem probleme shëndetësore që përpara 10 muajve nuk i kisha e as kaq vite skam shku asnjëher në doktorr "përveç lindjeve të fëmijëve"
Ka fillu me m zën frika ?
Ndodhin gjëra që as doktorrët nuk japin dot shpjegim
po as e coj ndermend ta bej........qenke tip inteligjent hallall
Shum e vertet eshte kjo gje un dy i kam mar edhe nuk ndjehem fare mire ?I kam bër të treja dhe fatkeqsisht kam filluar të kem probleme shëndetësore që përpara 10 muajve nuk i kisha e as kaq vite skam shku asnjëher në doktorr "përveç lindjeve të fëmijëve"
Je doktor virolog apo infeksionist ?po doza e trete asht vrastare
Je doktor virolog apo infeksionist ?
Jo une te pyeta sepse pash qe kishe shkruar shkurt dhe me pergjegjesi.pse duhet te jesh doktor me thane ate qe mendon?
nese nuk je me idene time thjeshtr bani skip...
s'eshte e thene te jemi ne nje mendje..
nderkohe ti mund te marresh edhe vaksinen e 5 asht e drejta jote.
Une mund te te them qe nga vaksinimi kane vdekur njerez, por gjithashtu duhet te dish qe pjesa me e madhe per te mos thene te gjithe ata qe jan ne spital prej covid19 jane te pa vaksinuar.Më frikësuat tani më këto komente ,une sot doja ta merja dozën e tretë ,tani pasi lexova disa komente jam ne dilemë? Po apo jo ?
Ke cregullime te ciklit menstrual ?I kam bere te tre dozat s'kam pare ndonje problem
Ke cregullime te ciklit menstrual ?
Flitet si nje efekt anesor i vaksinimit qe ne dozen e pare. Por varet edhe nga vaksina qe ke marre.
Un sjom tu e mar tparen jo te 3?View attachment 135560“Doza u jepet personave, të cilët i kanë marrë dy doza të vaksinës kundër COVID-19
Pytja 1 milion Euroshe/ a do marresh Vaksinen e 3/t?
Me kon kaq te mira vaksionet mjekt kryesor loqko …I kam bër të treja dhe fatkeqsisht kam filluar të kem probleme shëndetësore që përpara 10 muajve nuk i kisha e as kaq vite skam shku asnjëher në doktorr "përveç lindjeve të fëmijëve"
Kjo e fundit që bëra dhe unë pfizer por të parën bëra jonson dhe ish ca e rënd ( efektet anësore)Jo asgje te tille ....kam marre Pfizer
Me demek i vaksinuan të parët mjekët pra ?Me kon kaq te mira vaksionet mjekt kryesor loqko …
Ti i paske ber lemsh ?Kjo e fundit që bëra dhe unë pfizer por të parën bëra jonson dhe ish ca e rënd ( efektet anësore)