• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Vaksina e 3-te

Po kysmet mbas operacionit per arsyje qe Kosova nga dje eka fut ne fuqi ne qe nuk kem dokument Kosovar duhet ti kem 3 doza qe te hym ne Kosoven ton te dashur ?

Last edited:
Baba jem qe kur ka marre vaksinen e trete tash dy muaj nuk ndihet mire dhe ka pas ranie te theksume ne shnetin e tij...

Llogarit qe baba jem 75 vjec kurre ne jeten e tij ska marre nje paracetemol kurre ska pas asnje shqetesim akut, ne kte vere i ka ra bjeshkes rreth e qark ne kambe, por ne dy muajt e fundit qe ka marre dozen e trete (ka desht vet) nuk nihet mire...dhe po perkeqsohet ....

dy te parat i kam ba
pse jo do ta bej dhe te 3

i kiam Ba 1 M*** ja kam gjet anen kam dhane pak lek e figuroj sikur i kam ba
Po ashtu dhe t e 3 do ja bej

Jooo se mar te 3 veq po na detyruan serisht si dy te parat e kisha patjeter ti mar e cfar se do i marim ma shumm te semur me vaksina se pa vaksina pffff burro @centos Moss e mer vaksinen te rujt Zoti ?

Baba jem qe kur ka marre vaksinen e trete tash dy muaj nuk ndihet mire dhe ka pas ranie te theksume ne shnetin e tij...

Llogarit qe baba jem 75 vjec kurre ne jeten e tij ska marre nje paracetemol kurre ska pas asnje shqetesim akut, ne kte vere i ka ra bjeshkes rreth e qark ne kambe, por ne dy muajt e fundit qe ka marre dozen e trete (ka desht vet) nuk nihet mire...dhe po perkeqsohet ....
Thuajn se doza e 3 eshte shumm e keqe te rendon shumm Zoti ja largoft?

I kam bër të treja dhe fatkeqsisht kam filluar të kem probleme shëndetësore që përpara 10 muajve nuk i kisha e as kaq vite skam shku asnjëher në doktorr "përveç lindjeve të fëmijëve"
Ka fillu me m zën frika ?
Ndodhin gjëra që as doktorrët nuk japin dot shpjegim

Back
Lartë