un @ABC Delet Block Blacklist e kam Votu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
un @ABC Delet Block Blacklist e kam Votu ?
@Claa un mbrem kur e shikova ma beso isha duke shikuar tv dhe bera kafe duke ngren kafe kap celularin tim them vetes sime hyr ne forum cfar te shikoj jam vdekur duke qeshur ??? me esht Ritkhy Femerija ime Fale Hera @Hera Flmmm shum ce ma riktheve kohen time kur isha femi nje vajz e vogel ??Qenka ba nami ktu ?
Do i lije me 0 votaKan Frik ! Se jam E Bukur me kan Par 90%
Pa Dyshim ! Ke par Fytyren time ? Mjafton kjoDo i lije me 0 vota![]()
Ti je shpirt miPa Dyshim ! Ke par Fytyren time ? Mjafton kjoSjam fake Un.. Jam Bio Neutral Standart dhe kjo e ben ce Fytyra ime Xixilon Vizlon Shkelqen
![]()
Te dua Zemra jemeTi je shpirt mi![]()
Ti flet bukur o shoqe, po kujt i thua@ABC Un krejtve Voten ua kam dhen se gjdo Gjini Femore esht e BukurEsht Krijes me e Bukur
Bukuria do te thot : Te Perpiqesh Gjthmon ti ZBUKUROSH Moralet e tua ! Moralet jan edukuta .. Edukata esht Respekti sjellja e bukur gjuha veprimet
![]()
Me ke votuar mi hahaha kiss süsse
edhe pyt ? Krejt gjinin femrore e kam Votu ! Sjam KUNDER ASKUJT ! Esht Gjeja Tjeter nese jan Kunder Teje ti mos u ber siq jan te tjeretMe ke votuar mi hahaha kiss süsse
Shaka o zemer?????edhe pyt ? Krejt gjinin femrore e kam Votu ! Sjam KUNDER ASKUJT ! Esht Gjeja Tjeter nese jan Kunder Teje ti mos u ber siq jan te tjeret![]()