O me lot ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O me lot ????
Pse qy kur ke hap temen ne shtepi ke nejt ?? tani per lufte e vendose me dal ??Tani është bë me rrëmby armët e me luftu Putinin.
Unë skam nejt kurrë në shtëpi.Pse qy kur ke hap temen ne shtepi ke nejt ?? tani per lufte e vendose me dal ??
Dhe un skam nejt kurre ne shpi, all day free jasht shpise ?Unë skam nejt kurrë në shtëpi.
Dhe kur zona ishte e kuqe dhe e ndaluar nga policia ne të medias e kishim me detyrim punën?
Pushtinin them un ?Dhe un skam nejt kurre ne shpi, all day free jasht shpise ?
Do ikim tluftojm putinin ne? ?
Nuk e ke idenë se si ndihem kur shikoj video dhe foto nëpër tik tokDhe un skam nejt kurre ne shpi, all day free jasht shpise ?
Do ikim tluftojm putinin ne? ?
Te vjen keq normalisht asnji se don luften!Nuk e ke idenë se si ndihem kur shikoj video dhe foto nëpër tik tok
Sidomos ato livet që hy e i shoh
Është e tmerrshme.
Të këputet shpirti.
☹
Pushtinin them un ?
View attachment c68aa5542f2b98e3499113a99019cc47.mp4Te vjen keq normalisht asnji se don luften!
Por putinin e kan frik imagjino numri 2 i rusise shefi me i modh i sherbimit te inteligjences ju drridhte zeri kur fliste perball putinit!
Por mendoj se putini do perfundoje si gadafi!
O @Claa pushtini tja shtypesh koken si kokerr veze ?
Putini do bije do e rrezoje populli rus ose do e bombardojne aleatet nato me ameriken! Skenar tjeter nuk ka.
O zot ?
Dua të mbarojë kjoPutini do bije do e rrezoje populli rus ose do e bombardojne aleatet nato me ameriken! Skenar tjeter nuk ka.
Unë po..O zot ?
Un nuk i ndjek shum ti shoh se smundem ?