Kur je pa flok ne ate moshe je dhe pa ‘gjera’ , po nca moshe u bere kjo qe je tani ( flas nga kallaballiku ) ??Deri 15vjece isha "cuni haram" me flok te shkurtra ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kur je pa flok ne ate moshe je dhe pa ‘gjera’ , po nca moshe u bere kjo qe je tani ( flas nga kallaballiku ) ??Deri 15vjece isha "cuni haram" me flok te shkurtra ?
Ti qenke gruaja perfekte . ?Vallai deri me sot njeri nga floku sme ka prek ? cne paruke un mor ?? jam vet fole shqiponjash
Jo mo jo cne,dale te bej nje list me te metat dhe tja mbathesh vrapit ?Ti qenke gruaja perfekte . ?
17 e mbrapa fillova te behesha pak me embel, me e but, rrita floke e u rrita gjithkund ?Kur je pa flok ne ate moshe je dhe pa ‘gjera’ , po nca moshe u bere kjo qe je tani ( flas nga kallaballiku ) ??
Une nuk vrapoj dot , plus sdua te vrapoj , lodhem sepse pi shume cigare , dhe kur kan ardh ‘dajt’ skam lujt vendit . ???Jo mo jo cne,dale te bej nje list me te metat dhe tja mbathesh vrapit ?
Skam un sot ?Une nuk vrapoj dot , plus sdua te vrapoj , lodhem sepse pi shume cigare , dhe kur kan ardh ‘dajt’ skam lujt vendit . ???
Beje listen iher se kam nerva sot , dua te lexoj . ?
???Une buzqesh kur me do qefi,oj kta![]()
Kla , flm qe pranon gjithmone shaka . ??17 e mbrapa fillova te behesha pak me embel, me e but, rrita floke e u rrita gjithkund ?
Vertet u zbuta nga ana e karakterit, por akoma ka nevra shum, dmth po me ngacmuan se kshu sngacmoj njeri ?
Eo mire kur tkesh , ktu jemi . ??Skam un sot ?
Mu duk sikur po fliste per mua ?Kla , flm qe pranon gjithmone shaka . ??
Qesh @Pippi o claa se eshte fix ne moshen e mesjetes , qe ne po flasim . ?
Ti duhet te jesh cdo dite e buzeqeshur o beboo . ?Une buzqesh kur me do qefi,oj kta![]()
Ahahahahahahaha me ba debat ball per ball bashke.perfudojm ne portalw.????????17 e mbrapa fillova te behesha pak me embel, me e but, rrita floke e u rrita gjithkund ?
Vertet u zbuta nga ana e karakterit, por akoma ka nevra shum, dmth po me ngacmuan se kshu sngacmoj njeri ?
Po ku e ke mendjen e ? Fola pra per ty , se kupton dot ca kam shkru ?Mu duk sikur po fliste per mua ?
Bravo,tlumt dora vogel,flamur dhe yll ne ball ke per sot ?Une,ti,ai,ajo,ne,ju,ata/ato
HahahahahahhahaAhahahahahahaha me ba debat ball per ball bashke.perfudojm ne portalw.????????
Se kapemi flok per flok
E pra e ?Ne buzeqeshim
Ju buzeqeshni
Ata/ato buzeqeshnin
Ik se ja vej vet se ma permend gjithmone se jam nji mesuese qe duhet ti mesoj fmive @Mignonne hojde ti ve yllin tek dora se e ke meritu sot!Bravo,tlumt dora vogel,flamur dhe yll ne ball ke per sot ?