• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Tronditet Kombëtarja e Zvicrës, mesfushori shqiptar kërcënohet me vdekje: Ti je në listën e zezë të Brazilit

Alb

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Ditën e djeshme është luajtur takimi mes Brazilit dhe Zvicrës, ku të dyja Kombëtaret u ndanë në paqe mes tyre me nga një pikë pas barazimit 1-1. Si duket, ky barazim nuk është “përtypur” nga tifozët brazilianë të e kanë ekzagjeruar me reagimin e tyre, duke kërcënuar me vdekje mesfushorin shqiptar, Valon Behrami.

Lajmi është publikuar nga media zvicerane “Uatson.ch”, e cila ka mbledhur komentet e tifozëve brazilianë që kanë bërë në profilin e Behramit.

“Nëse do të vish në pushime në Brazil, do të të mbysim”. “Ti je në listën e zezë të Brazilit”. “Nëse ke pasur punë me Nejmarin, atëherë do kesh punë me tërë Brazilin”, kanë qenë disa nga komentet e rënda që janë bërë në profilin e mesfushorit me origjinë shqiptare.

The post Tronditet Kombëtarja e Zvicrës, mesfushori shqiptar kërcënohet me vdekje: Ti je në listën e zezë të Brazilit appeared first on Lajmi i Fundit.

Po!

S'mbaj mend por futbolliste te nje kombetareje te nje shteti te vogel dikur ,Luxemburg ne mos gaboj kish shumicen e lojtareve doktore,arkitekt,inxhinier (dmth nje mix intelektualesh)

Po!

S'mbaj mend por futbolliste te nje kombetareje te nje shteti te vogel dikur ,Luxemburg ne mos gaboj kish shumicen e lojtareve doktore,arkitekt,inxhinier (dmth nje mix intelektualesh)
Si duket e kane profesion te dyte futbollin.....flas per futbollist qe s'bejne asgje tjeter ne jete...

pyetje

ajo "analfabete" me e me pika apo cilesuese e gjinise femerore.....?????

se na del i problem pastaj :p
E asgje tjeter futbollistet,e analfabete. :)

Moonlight!

Goce je ti,apo qun?

Ke filluar e ti te me pelqesh,por si Senseo,,,,, im asnjera s'me pelqen.:rolleyes:

Po te jesh qun nuk te replikoj me,e po te jesh goce aty me ke,te komentoj per futbollistet. :p

E asgje tjeter futbollistet,e analfabete. :)

Moonlight!

Goce je ti,apo qun?

Ke filluar e ti te me pelqesh,por si Senseo,,,,, im asnjera s'me pelqen.:rolleyes:

Po te jesh qun nuk te replikoj me,e po te jesh goce aty me ke,te komentoj per futbollistet. :p
Une jam me e mire se ajo...po ku di gjo ti hahahahaha
pale pastaj kur te zbulosh kutine e pandores, zot sa do me duash :).....ska senseo qe me ze vendin :p

Pse hapni panik :p
A s'eshte gabim zonjush ti ndrydh e ti pres ylberet e shpirtit ?

Kot puna ime :(

Ylberet duhet ti kthej ne gjemime,e ne rrufe si Zeus qe i hidhte ne Olymp :(

Se kupton ti,s'ke faj,eshte ceshtje zemre.

A ke te tille ? :D

Back
Lartë