• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Treni i forumit Netedy.

Antare te nderuar te ketij mediumi.

Treni i forumit i perket teknollogjise se fundit Skyway Albania&Ballkans ku pata deshiren te isha e une aksioner me nja 10 $ por isha e pamundur te investoja se xhepi ish bosh nderkohe. ?

Me kontributin tim modest me drejtuesit e kompanise (inxhiniere rus etj,,,, ) me premtuan se sa here qe te deshiroj treni do jete ne dispozicionin tone per xhirot forumore.
Kostoja e transportit eshte minimale ,pasi punon me rryme elektrike qe merr nga panelet solare ne pjesen e eperme te tij,por kjo s'do te thoje qe do jeni pa bilete. ?

Kete jave faturinoja do jete @Mr. A ,sepse kam besim te ai se eshte kundra korrupsionit :D

Te ardhurat do shkojne ne mynyre automatike per mirembajtjen e forumit (po ngeli ndonje gje per mua ok,se xhepin ma qepi mami me tre tegela ne makine ). ?:D

Uluni sipas deshires suaj (dyshe dyshe) treshe treshe
e kush nga gocat ngelet vetem
une do shkoj t'u thyej monotonine
:p

etj.

Marshinistit mos i flisni,e pse ka opsion automatik treni modern.

Nisja behet ne oren 14;00 pikerisht ketu.
Destinacioni enigme :p

Nisja dihet
kthimi jo?

Jeni te ftuar .
Ma shtjello pak ma qart kte tem mu se jom maloke e e du per se dyti??????

Doje me u bo aksioner su bone, faturinon e vendos ti me 10 dullar kontribut ? energjine me sahat te vjedh qe tna fusi edi rama zoni te gjitheve si forum nburget larg qofte vllai une po e mor nkome javash javash ?

Back
Lartë