Te dali kush te dali ?Rri afer Passionit ti e kur te shohesh qe te shendrijne syte diku
cohu ik,por studioje situaten.![]()
Jam mir e para
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te dali kush te dali ?Rri afer Passionit ti e kur te shohesh qe te shendrijne syte diku
cohu ik,por studioje situaten.![]()
Bileta 100frangaUn kuptova Bahnhof qar te bej hmmm
Dhe ku eshte destinacioni dhe ku paguaj hmmmmBileta 100franga
Ka e korrupsion pak (mos na degjojne tjeret ,po me le te shoh tatoo ) edhe i anashkalojme biletes.Dhe ku eshte destinacioni dhe ku paguaj hmmmm
Te kam pyt cilin se ke cek hmmmmmKa e korrupsion pak (mos na degjojne tjeret ,po me le te shoh tatoo ) edhe i anashkalojme biletes.![]()
Kerkoj ndjese e perfitoj nga rasti tu kerkoj ndjese atyre qe s'behet te anashkalohen.Po une qe se lexova emrin aty....apo jam ai me fener ne dore qe senjalizon kur ka mjegull? ?
Hostess dmth?Kerkoj ndjese e perfitoj nga rasti tu kerkoj ndjese atyre qe s'behet te anashkalohen.
Je ne krye te listes
ai qe do sistemosh e vashat ku te ulen.![]()
Sqeka gje resioze un dua gjerat resioze sepse at qe e paguaj dhe tek ai do jet destinacioni hmmm
Po deshe, po sdeshe zbrit e na lin tpunojm rehatSqeka gje resioze un dua gjerat resioze sepse at qe e paguaj dhe tek ai do jet destinacioni hmmm
Athehere do e pyes him ku kam vendin e rezerevuarKerkoj ndjese e perfitoj nga rasti tu kerkoj ndjese atyre qe s'behet te anashkalohen.
Je ne krye te listes
ai qe do sistemosh e vashat ku te ulen.![]()
Ktu po nuk pagove nuk te shoqeron @HIM me asi venAthehere do e pyes him ku kam vendin e rezerevuar
Kur te me thot passion ather do zbres ????Po deshe, po sdeshe zbrit e na lin tpunojm rehat
@Mr. A cfare ti them se po me dridhen duart ?Kur te me thot passion ather do zbres ????
Do zbresesh apo te ul posht me zor? ???Kur te me thot passion ather do zbres ????
Thuji qe tjapi zahiren po s'pati franga@Mr. A cfare ti them se po me dridhen duart ?
Do pres qar thot passionDo zbresesh apo te ul posht me zor? ???
Jepi zahiren do te thotëDo pres qar thot passion