• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Tregoni dicka rreth jush !?

Me pelqen dorina&d3n lol :p shahen zihen qajn po puthuni se na mrz :D

Jo mer jo . Smputh mu ajo se ka burr :p MiSS mrom m'la e pe si tha svi un per 3-she , gjej baby tjt lol kurse Jorina esht plake e djegur 44 vjec :p

Me pelqe cdo lloj bixhozi , kam fillu tu lujt dhe ice hockey kur ska neshje *** lol

Nganjehere nuk e njoh as veten

index.php
Jam kudo edhe pse sme sheh

Qetesia qe me karakterizon..:D

Për veten time ?
Jam shumë e qetë si natyrë , vështirë të acarohem , mundohem gjithmonë të kuptoj dhe të mendoj racionalisht para se të them diçka , por nëse ama më prek aty ku nuk mban , nëse më merr për naive dhe keqpërdorë mirësin time , njeh një person që nuk do doje ta njihje :)

E bukura e dheut..jame he!:D

"Unë nuk e di se si është për të tjerët, por unë mendoj se nuk mund të bëj si të tjerët.

Hahahahahahahahaha moj tiiiiiiii....
Thash diçka që nuk duhej , që nuk është e vërtetë :p

Tema : Më pëlqejnë gjërat e kripura dhe të ëmbla bashkë , dmth t'i përziej.

Back
Lartë