• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Trego diçka për veten.

E lexoj me se paku 1 here ne vite Kur'anin ne gjuhe arabe.

Nuk e ha piten me kungull

Kam ber 3 aksidente me makine dhe me njeren nga kto isha 17 vjece i dhash patenten e motres qe ne ate kohe ishte jasht me studime?
do e fshi kte koment me vone se akoma sja kam tregu ?

E urrej muziken tallava

Bej plazh ne vende ku nuk ka njerez dhe nuk e di pse kam turp te me shohin.
Uaaa nuk qenkam e vetja??
Dmthn ditet e para kam shume turp te zhvishem aq sa zihem me prindrit se me thon hajde me pallto me mire?,pastaj dua sdua por mbulohem me peshqir ?

Uaaa nuk qenkam e vetja??
Dmthn ditet e para kam shume turp te zhvishem aq sa zihem me prindrit se me thon hajde me pallto me mire?,pastaj dua sdua por mbulohem me peshqir ?
Vajta nje dit me nje shoqe dhe me tha moj e ke trupin yll si ke turp per ta treguar?
Jam munduar por nuk e heq dot kete ndjesi brenda vetes, nuk e di pse.

Ngoj muzik sipas humorit qe kom xD

Back
Lartë