• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Trajneri i Bayernit i del në mbrojtje Lewandowskit

Alb

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

1533731287_911301_noticia_normal-300x169.jpg

Sulmuesi 30 vjeçar ka deklaruar se është ndjerë i pambështetur nga skuadra e Bayern Munich.

Sulmuesi polak ka adresuar kritika në hierarki të klubit, pasi sipas tij, ata nuk i dolën në mbrojtje kur sulmuesi po kritikohej për formën e tij të dobët. Sulmuesi që ishte nga më të përfolurit gjatë këtij afati kalimtar, për largimin e mundshëm drejt PSG apo Real Madrid, ka bërë të ditur se ishte pikërisht ndjesia që klubi nuk po e përkrahë, ajo që e bëri ta mendoj largimin.

Kovac ka thënë se ka folur personalisht me lojtarin dhe se gjithçka është në rregull tani. Lojtari duket se ka rikthyer vetëbesimin.

“Kam folur me Lewandowskin. Jo si trajneri i tij por si një njeri. Nuk isha këtu vitin e kaluar dhe ndoshta ai nuk e pati përkrahjen e duhur. Ai është shumë i rëndësishëm për klubin dhe ka bërë të ditur që është i gatshëm të bëjë shumë për skuadrën. Jam i lumtur për këtë” ishin fjalët e Kovac.

Sezoni i ri në Bundesligë fillon pikërisht me ndeshjen Bayern – Hoffenheim, e cila zhvillohet nesër ( e Premte, me fillim nga ora 20:30). /Lajmi.net/

Back
Lartë