• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Tradhetia

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Shpesh kur permendim fjalen tradheti,mendja jon shkon ne nje tradheti te ndodhur brenda nje cifti,e gjetur ne kurrizin ton apo e vepruar prej nesh,ajo dhemb po njesoj,tradhetia eshte e disa formave por ne fund te gjitha i lidh po e njejta ndjenje,zhgenjimi apo pyetje e ngritur duke e drejtuar me te njejtin deshperim,perse mua,??
E frymezuar nga Imami IBN KAJIM EL-XHEUZI i cili dikur ka cituar "NUK KA ME TRADHETI,SE TE JESH BESNIK I NJE TRADHETARI.

Ju si mendoni si lind tradhetia? Cfare e shkakton? Dhe si e menaxhoni ju nje situat te till,?
Diskutim te kendshem.

Më kanë tradhëtuar në shoqëri..
E bënë nga smira e xhelozia. Shpjegim tjeter nuk di t'i jap.

Tradhetia ne "vija te trasha" eshte "thyerja" e besimit qe nje person i shkakton nje personi tjeter. Per shkaqet, arsyet dhe perpallimin e tradhetise, do te duhej nje "nate dimri" per ti shpjeguar sepse kjo eshte teme e gjere.?

Tradhetia ne "vija te trasha" eshte "thyerja" e besimit qe nje person i shkakton nje personi tjeter. Per shkaqet, arsyet dhe perpallimin e tradhetise, do te duhej nje "nate dimri" per ti shpjeguar sepse kjo eshte teme e gjere.?
Do doja te lutem qe disa tema dhe aq me teper ku brenda tyre te kete citime nga fetar,te jeni pak me te permbajtur.
Duke qen se aktualisht eshte dimer dhe jashte ka furtun,ti apo kushdo ka kohen e mjaftueshme te bej nje bised normale,ose nese jo shko te temat e argetimit.?
Faleminderit

Ishim 3 mike. U dhashë duart të.dyjave. i fala por nuk u bëra më me to. Jam natyrë që i përjetoj gjërat dhe nuk mundesha pasi më thyen.
Kur ke miqesi 3-she, dy jane me te afert me njeri-tjetrin. Ti ke qene e tepert ne ate "ekuacion". Me mire qe je larguar...?

Mjafton ta dish nga e ke dhe ska pse te lej pasoja!
Le pasoja,pasi pikerisht drejt tij ti ke besuar me teper,dhe ate besim qe ti humbe detyrimisht te ngurteson dhe frikeson ta ritentosh perseri.
A nuk mendon keshtu,? A nuk eshte kjo pasoj,?

Kur ke miqesi 3-she, dy jane me te afert me njeri-tjetrin. Ti ke qene e tepert ne ate "ekuacion". Me mire qe je larguar...?
Unë kudo e tepërt?
Tashmë se përdor më këtë ekuacion. O dy o hiç.

Ndoshta ne tradhetojme veten me vendimet qe marrim, apo njerezit qe lejojme te behen pjese e jetes tone, per cdo arsye.
Une gjithmonë fajin ja vendos vetes per besimin e tepert tek vetja,apo persona te tjere, e ndoshta kjo eshte arsyeja pse nuk me intereson asgje pasi ndodh.

Le pasoja,pasi pikerisht drejt tij ti ke besuar me teper,dhe ate besim qe ti humbe detyrimisht te ngurteson dhe frikeson ta ritentosh perseri.
A nuk mendon keshtu,? A nuk eshte kjo pasoj,?
Me bere pyeyje me laŕt e t thaah si e mendoj une
Ne rastin konkret ke komentuar veten e se si e sheh ti.
Un se shoh ashtu

Perse le me shume shenja tradhetia nga nje mike/mikesh?
Sepse fjala " mik" do thote ... Ai me të cilin kemi miqës....ai që na do të mirën, na ndihmon me gjithë zemër e na gjendet në çdo nevoje....një i njohur, me të cilin kemi lidhje të ngushta dhe ajo vret kur vjen tradhetia

Ndoshta ne tradhetojme veten me vendimet qe marrim, apo njerezit qe lejojme te behen pjese e jetes tone, per cdo arsye.
Une gjithmonë fajin ja vendos vetes per besimin e tepert tek vetja,apo persona te tjere, e ndoshta kjo eshte arsyeja pse nuk me intereson asgje pasi ndodh.
Un nuk ja vendos fajin vetes,sepse i dhash nje mundesi dikujt per te shfaqur vlerat e tij,perkundrazi me qendrimin tim dhe me goditjen e tij jemi 2-0
1-un do jem e qet shpirterisht pasi kurre nuk gabova drejt tij.
2-un mesova sesi te jem me e kujdesshme pa qen nevoja ta mbyll deren.

Tradhetia fenomen qe gjithmon ka ekzistuar dhe do ekzistoje , si nga femrat si nga meshkujt ne te gjitha fushat e mundeshme(ndodh nga pasiguria ne vetvete ose nga forca mendore e dobet per ti dhen fund nje mardhenje ne menyr te drejtperdrejte)

Back
Lartë