Paska pyetur çunat jo gocat, pse pergjigjesh ti?!???Ska rendesi me zemer pa me mendje.... Rendesi ka qe Tradheton dhe perderisa e ben i pelqen diqka tek ajo.Nuk arsyetohet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Paska pyetur çunat jo gocat, pse pergjigjesh ti?!???Ska rendesi me zemer pa me mendje.... Rendesi ka qe Tradheton dhe perderisa e ben i pelqen diqka tek ajo.Nuk arsyetohet.
e aq qorr nuk a ai jo??????????Ai eshte qorr. ?
isha largu per 2 ditKu je ti pse je larguar
Mos ik me hugsisha largu per 2 dit
kam qen i zen me disa pune
??? oki moterushMos ik me hugs
Je cun ti qe pergjigjeshSka rendesi me zemer pa me mendje.... Rendesi ka qe Tradheton dhe perderisa e ben i pelqen diqka tek ajo.Nuk arsyetohet.
Pa përgjigju ti një here?Je cun ti qe pergjigjesh![]()
Se njof si fjalePa përgjigju ti një here?
Po fiks per ate u prgj se kjo donte mhb nga çunat jo se i interesonte tema ?Paska pyetur çunat jo gocat, pse pergjigjesh ti?!???
Ka dhe goca tjera qe jan prgj jo vec une ??Je cun ti qe pergjigjesh![]()
Vetem ty te lexoj o shpirtKa dhe goca tjera qe jan prgj jo vec une ??
O ti msus alfabeti koke gjuetar pa leje ti ??Vetem ty te lexoj o shpirt
Shpirti zogut dmth
Sa te rrezikshme jeni...??Po fiks per ate u prgj se kjo donte mhb nga çunat jo se i interesonte tema ?
Mos u bo xheloz o bualla@Imp4ct zbulohet nga se vinte agresiviteti i zogu ?
Ti e the kte ?Tradhtia egziston aty ku mungon karakteri
Nuk kam tradhtu njeri njete time une deri tani jo ?? po nuk eshte tradhti pjeshka o byrazer se ka pas rrejt enveri ?Ti e the kte ?
Qenka bar i mire ?Nuk kam tradhtu njeri njete time une deri tani jo ?? po nuk eshte tradhti pjeshka o byrazer se ka pas rrejt enveri ?
Kur e kam pas nai here tkeq un ?Qenka bar i mire ?