• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Tradhëtarë mes miqve

Dyzemra

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

si do te vepronit nëse i dadhuri juaj do tju tradhëtoj me mikën tuaj më të përzemërt ???

Last edited by a moderator:
Me miken me te mire?Te njejten gje qe do beja nese merrja vesh qe me ka tradhetuar me nje te panjohur.Do hapja deren e do tju uroja lumturi ,perse duhet te kthehesh te sqarohesh kur justifikimet per tradheti nuk i justifikon as zoti

Namin e zi do beja...lol
Asgje ...thjesht do kuptoja se as miqesi spaska qene e as dashuri...that's all
Sherre e hakmarrje...nahhhhhh
Anzi do bej ate qe di me mire ....indiference

Eshte dicka shume e rende , por qe duhet te ruash qetesine e mos te humbasesh vetveten.

Do ta gelltisja ... e do te humbisja c’do lloj kontakti me te dyja palet .

Asgje.
Nuk jam hakmarrese,nese dikush me lendon un thjesht e nxjerr nga jeta ime.
Do vuaja per shum kohe,por do e rimerja veten perseri:):).

Hem....asnje gje...thjesht do e lija bye bye.. hap krahun por kur te vinte nje dit deren ftyres ?

Ishalla jane te dy te kabeshem qe mbajne dajakun ?

Back
Lartë