Merre ti ??@Bjondina &E e tha merre te teren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Merre ti ??@Bjondina &E e tha merre te teren
Pyetja e tij per temen ishte i/e lezetshem ne fytyre apo sjellje,? Un ju pergjigja per sjelljen.Pse kta tjert te kan ber gje me sjelljen e saj apo te tij lind pytja pyes per nje shoqe hmmm
E kuptova yll qe the per sjelljen andaj dhe lindi pytja ne qar sjellje te keqe paskemi ber qe nuk ishim tek lista andajPyetja e tij per temen ishte i/e lezetshem ne fytyre apo sjellje,? Un ju pergjigja per sjelljen.
Ti prsh nuk je e lezetshme por je e bukur ne karakter zemer,ta kam shprehur shpesh qe je femra e vetme qe kurre nuk debaton por shperndan gjithmon bukuri aparence apo sjelljeje.??
Te te puth cik?E kuptova yll qe the per sjelljen andaj dhe lindi pytja ne qar sjellje te keqe paskemi ber qe nuk ishim tek lista andaj
Po me kush jam un te refuzoj aq me shum nga nje qe kam respekt ? thadh dhe e them jo per gje po nga gabimet mesoj dhe korigjojm veten thash ku kam ber hmmmmTe te puth cik?
S’mungo nxuq ?Veq aki orekt mos meno shum hmmm.
Asnjeher zemer ????Po me kush jam un te refuzoj aq me shum nga nje qe kam respekt ? thadh dhe e them jo per gje po nga gabimet mesoj dhe korigjojm veten thash ku kam ber hmmmm
Ather hekuri sa eshte i nxeht se kur ftofet llak llak nena dajes hmmmmS’mungo nxuq ?
Keq përse?Me vjen keq, por edhe une keshtu mendoj per @Endri9![]()
Eshte ne forme shakaje Marss , eshte njeri shume i kompletuar Endri9 ..Keq përse?
Te gjith anetaret e forumit jan te mire paperjashtim ?Me vjen keq, por edhe une keshtu mendoj per @Endri9![]()
Ashu mendoja edhe une, po jo te gjith jan te mire e te vertet ?Te gjith anetaret e forumit jan te mire paperjashtim ?
Natyrisht, ska rregull pa perjashtim..Te gjith anetaret e forumit jan te mire paperjashtim ?
Mer guxim thuj kush so i mire dhe i vertet ??Ashu mendoja edhe une, po jo te gjith jan te mire e te vertet ?
Une nje mendim dhash ?Ashu mendoja edhe une, po jo te gjith jan te mire e te vertet ?
Dua te them se shumica nuk jan real, dmth tjter shprehin ketu e jan tjere ne jete reale ?Mer guxim thuj kush so i mire dhe i vertet ??
Çje nje tiiii ?Natyrisht, ska rregull pa perjashtim..![]()
Po shum mire bere, cdo kush ka mendimin e tij ?Une nje mendim dhash ?