Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ruse ?@Perla_Nera tip rrakete ti ?
Gjynof ukraina pz ?Ruse ?
E ca ti bej Vladit ai e ka pultin?Gjynof ukraina pz ?
I kan perzi mallin atit te shkretit ka dale duresh? un kom hallin mos plas rraketa ruse nfprum ? putinit ja caj ballin ?E ca ti bej Vladit ai e ka pultin?
Jo Pa merak! Jemi rob me norma at least Pretendojme qe jemi?I kan perzi mallin atit te shkretit ka dale duresh? un kom hallin mos plas rraketa ruse nfprum ? putinit ja caj ballin ?
Je rob i mire ti por ke big paranoj femra eshte high nga natyra qy ta dish ?Jo Pa merak! Jemi rob me norma at least Pretendojme qe jemi?
What’s big paranoj burazer? Se smar vesh shume nga llafet e medhaJe rob i mire ti por ke big paranoj femra eshte high nga natyra qy ta dish ?
Paranojake ? je me antena nez forever ti ? koncetracione lale ?What’s big paranoj burazer? Se smar vesh shume nga llafet e medha
Nga i dalloni keto detaje?Paranojake ? je me antena nez forever ti ? koncetracione lale ?
Nuk flas pa pranine e avokatit ?Nga i dalloni keto detaje?
Po ne ku bëjmë pjesë ??Lloj lloj soji?
Kjo tra la la ja më duket më seksiPo ne ku bëjmë pjesë ??
Po ne ku bëjmë pjesë ??