• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ti mbase....

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Ti mbase nuk e dallon dot mes te tjereve,por gjithmon do te egzistoj dikush,i padukshem,i ardhur nga nata,nga perhumbja,ndoshta nga asgjeja,ndoshta nga Zoti,qe do te shtri doren kur te kesh rene,ne momentin e fundit,atehere kur gjithe te tjeret te kan kthyer kurrizin...
A.M

Ti mbase nuk e di sesa mund te lendoj nje fjale e vetme ose te ndihmoj nje shpirt i cili vuan,motivohu duke mbeshtetur pozitivitetin dhe duke siguruar nje ndihmes te sigurt me fjalen e duhur,gjej celsin...

Ti mbase mendon se e ke me te drejte, por mund te vije nje moment qe e kupton se e kishe gabim, por atehere eshte vone.,

Ti mbase sdi tybe

Ti mbase....jo nuk e din.
Që t'a shkyej zemren ♥️copa copa e ta përtyp gjithë ditën ?
@Hera a more vesh ?

• Turp
Reactions: ...
Ti mbase....jo nuk e din.
Që t'a shkyej zemren ♥️copa copa e ta përtyp gjithë ditën ?
@Hera a more vesh ?
@Hera Vendos emoji "turp* për këtë gjë??? ?

Nuk kishe turp tre vjet më parë kur bertisje publikisht me zë të lartë që unë jam i dashuri yt real ???

Back
Lartë