Ooo ty tkm zmr une ??? por flas e ndonje cun se na bo pune ????O yll ?
Ça ka ik ka ik koken , mendjen e shpirtin vetem per njona tjetren tani ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ooo ty tkm zmr une ??? por flas e ndonje cun se na bo pune ????O yll ?
Ça ka ik ka ik koken , mendjen e shpirtin vetem per njona tjetren tani ??
ate pjesen timeee mos ma cek kush se ja kepussssssss????????????Ohhhh ?????
Vetem me @hena dhe lejohet?
Sa sme ka lexu @STONE_HEAD dhe @Jana ?
se @Zana ? e kemi tonen ??
Po e lexoja me vemendje po ku arita te fundi kam ??? me te madheSinqerisht nuk doja..por...ju te detyroni me kto temat te tregojme gjithcka nga jeta jone...
Mbaroi ?? me ne fund dhe dashuria...
U bera me ish ...?
Pyetni nese nuk besoni edhe @Dëbora n.
Ajo ishte prezent kur i thash Joo.
Nuk duhet te vazhdojme me tej...
Per te gjith ato njerezit qe meren me jeten time personale kam vendosur ta them publikisht per gjithcka ka ndodhur ne lidhje me jeten time dhe keshtu qe te mos flasin me mbrapa kraheve me mir ta marin vesh nga une dhe pse kjo eshte shum e veshtire qe une ta them ?? gjithsesi zemra ime eshte e trishtuar nga lidhja qe mbaroj , rifillova jeten nga e para , per te evituar thashethemet e di qe do te jen njelloj por ktu ju informoj qe kjo gje ndodhi . Ka qene momente qe un kam qen shum mire jam kenaqur por dhe kam vuajtur nuk mund ta mohoj qe kam qene dhe e dashuruar por gjithsesi e kuptova qe gjithcka qe me ndodhi ishte ne te keqen time .
Le ta marre vesh dhe
@Ai_Tipi qe u bera me ish ..
Kohet e fundit mbaroi lidhja ime me @Coca cola , @cokollota , @hamburger, @pizza ?????
??????
E ke ne plan apo hic ?Skam ishe ?
Daja duet me te derguar te dritat e kuqe ne langstrasse ????Nuk kam ?
Jam akoma i virgjer ??