Shum keq shum keq ke dasht me kon i lir tash ke mbet vetPrej teje se prita
Ti kom jep krejt ti e din sa t'mira
Tash ki baker ke pas lira
Mos thirr kur t'nxen rakia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shum keq shum keq ke dasht me kon i lir tash ke mbet vetPrej teje se prita
Ti kom jep krejt ti e din sa t'mira
Tash ki baker ke pas lira
Mos thirr kur t'nxen rakia
Ja une jo@centos
@The_Joker
@NOUR
@Ai_Tipi
@Imp4ct
@Chilling
@Liber8
@XX001Y02B007
@Kleopatra edhe @Asteropi smth krejt jon frajerat e mi .. mos u quditni per kto dy qikat Se e kemi provu 3 njeher si eksprienc ( na falni nese xhelozon kush)????????
Sorry per krejt qka ju qita emrat se shaka bona se as sju njo as skom interes me ju njoft ?@centos
@The_Joker
@NOUR
@Ai_Tipi
@Imp4ct
@Chilling
@Liber8
@XX001Y02B007
@Kleopatra edhe @Asteropi smth krejt jon frajerat e mi .. mos u quditni per kto dy qikat Se e kemi provu 3 njeher si eksprienc ( na falni nese xhelozon kush)????????
Jemi qe jemi..Shum keq shum keq ke dasht me kon i lir tash ke mbet vet
E une shaka bej ?Sorry per krejt qka ju qita emrat se shaka bona se as sju njo as skom interes me ju njoft ?Se dita qe e merni kaq personale nje shaka qe e boj .. tschüss
Hajde babam hajde.@centos
@The_Joker
@NOUR
@Ai_Tipi
@Imp4ct
@Chilling
@Liber8
@XX001Y02B007
Ty tkom bo mir e vetit keq tash ti rri qatje…???E une shaka bej ?
Lista e djemve te axhveHajde babam hajde.
Moj lista e borxheve apo e frajerave esht kjo spo spo marr vesh ca po behet
Pse edhe ato dy te fundit djema i quan tiLista e djemve te axhve
Mos permend emra loqko Se ktu po i merkan serioz ???Ish .....
Sa të thella paskan qenë kto punë ?@centos
@The_Joker
@NOUR
@Ai_Tipi
@Imp4ct
@Chilling
@Liber8
@XX001Y02B007
Po jon dashnoret e miaPse edhe ato dy te fundit djema i quan ti
Jepi lina thuaja emrin. Forca Lina forca Lina.Ish .....
Por un po thoja per ish jo kta qe ke tani po nejsePo jon dashnoret e mia
Bravo tkoft se ishit sja vlen as me ja mbaje ne mend emrin ??@Dredhza ish thadh se emrin ja kam harruar ?????
Jon ishe tash .. Se tash kom dashnore @AnXheliNaPor un po thoja per ish jo kta qe ke tani po nejse
Ik moj po mua me lusin ?Ty tkom bo mir e vetit keq tash ti rri qatje…???
Gjithsesi nuk hidhet poshtë ajo që ke kaluar mendoj unë.Bravo tkoft se ishit sja vlen as me ja mbaje ne mend emrin ??