• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thenie te mencura, qe tregojne thelbin e vertete te jetes!

Shoqeria, miqesia do "mendere" te mbahen.
Eshte investim ne terma afatgjate.
E po flas per miqesi te vertete jo njerez qe sa ndahen nga ti te ngulin thiken pas shpine!

Komunikimi dhe mirekuptimi jane celesi i mardhenieve te mira, ne te gjitha menyrat dhe dimensionet e jetes!

Ti as që mund të imagjinosh se sa më ka kushtuar dhimbja e vuajtjeve.
Vetëm shpirti im e di!

Sabri Bajgora

Me kalimin e kohës, disa bëhen edhe më të mirë se sa janë.
Te disa tjerë, thjesht del në shesh e keqja e tyre.
I çuditshëm ndikimi i kohës.

Ekrem Avdiu

"Të nesërmen do ta dish vlerën e atyre që ishin me ty dje, koha është ajo që gjërave të bukura ua jep vlerën e tyre".

Hoxhë Irfan Jahiu

Të besosh.
Një ndjesi e madhe.
E rëndësishme.
Ndoshta edhe më shumë se dashuria.
Sepse dashuria ndodh.
Besimi është një zgjedhje.

Njerëzit na zhgënjejnë,për të na treguar vendin që ata duhet të kenë në jetën tonë.!

Back
Lartë