• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thenie te mencura, qe tregojne thelbin e vertete te jetes!

Çdo gjë do të vije në kohën e saj, e jotja është durimi e pas durimit të mbështetësh sinqerisht tek Zoti yt.

download (1).png

“Çdo i pabesë, në anën e prapme të tij, Ditën e Kijametit do të ketë flamurin e tradhtisë. Shëmtia e tij do të jetë më e madhe sesa tradhtia e tij. Kujdes, nuk ka tradhti dhe pabesi më të madhe sesa pabesia e sunduesit të gjithëmbarshëm popullor.”

Hadith

Njërëzit e duan të mirin, mirëpo jo edhe përmirësuesin - atë që përpiqet të ndryshojë të keqen dhe të përhapë mirësi. Kjo ndodh për një arsye të thjeshtë: përmirësuesi bie ndesh me qejfet, epshet dhe dëshirat e tyre.

E huazuar

Enët e zbrazëta bëjnë më tepër zhurmë sesa enët e mbushura, kështu janë edhe mendjet!

La cattiveria è degli sciocchi, di quelli che non hanno ancora capito che non vivremo in eterno.

Alda Merini

Mundesisht ne gjuhen shqipe @Ablla pasi une psh se kuptoje, ose s'mund tperdori google translate.

Lumturia nuk i perket atij qe jeton me mire
Lumturia i perket atij qe haron me mire

Femra më e marrë është ajo që e matë bukurinë e saj me numrin e atyre që e ngacmojnë. Ajo nuk e di se kur një gjë bie në lirim grumbullohen mbi atë qentë e njerëzimit.

Valdet Kamberi

Burrin nuk e bëjnë burrë rrobat, as paret.
Por, fjala, besa, vendimet e marra në menyren e duhur dhe qëndrimet e tij në vështirësi me autoritet dhe personalitet!

Valdet Kamberi

Ligësia u përket budallenjve, atyre që nuk e kanë kuptuar ende se nuk do të jetojmë përgjithmonë.

Alda Merini

Sa bukur është të japësh miresi, duke ditur se kthimi nuk është nga njerëzit, por nga Zoti vetë!

E huazuar

Back
Lartë