• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thenie te mencura, qe tregojne thelbin e vertete te jetes!

Njerëzit janë shumë të thjeshtë dhe shumë të prirur për t’iu bindur nevojave të menjëhershme saqë një mashtruesi nuk do t’i mungojnë kurrë viktimat për mashtrimet e tij.

E blejta ni qen me ma rujt shpin , mos mem hy hajnat , eh ma kishin vjedh qenin !

Pothuajse të gjithë ne, njohim njerëz ndaj t’cilëve kemi 1 milion arsye me u mbajt’ inat përjetshëm. Por, janë disa që e dijnë që, nëse një ditë ‘harrojmë me u zgju’ i kemi fal se i kemi dashtë shumë.
Zemrat e medha i falin krejt ndoshta, une vetem ato qe i du fort. Ama fort??

#home ??
#autumn ??

Duke i bërë mirë një njeriu të mirë, ne e bëjmë atë më të mirë, kurse i ligu, nga të mirat që i bëhen, bëhet edhe më i lig.

Është i keq ai që është i mirë vetëm për veten, e keqja më e tmerrshme është ajo që shtiret si e mirë.

Për njeriun e zemrës time?❣️
Kur mendon se e gjithë bota po të ngushtohet, do më gjesh mua dhe zemrën time gjithnjë duke të mbështetur?

Qesha, por thanë bëhu me i matur.
Qava, por thane buzëqesh.
Buzëqesha, por thanë e ke për sy e faqe.
Heshta, por thanë përton të flasësh.
Fola, por thanë flet shumë.
U binda, se sado që të dëshiroj t’i kënaq njerëzit, patjetër do të flitet keq për mua.

Lotët e atij që i është bërë zullum mund të na duken thjeshtë lotë, por te Allahu ata janë rrufe që me to, do goditen zullumqarët!

Er-Rafi'i

“E Allahu të bashkon me dikë që të ngjan ty, që i ngjan pastërtisë së zemrës tënde dhe e meriton atë.”

Hipokritin mos e shoqëro kurr, ai është shumë i zgjuar: “Han me ujkun, leh me qenin, qan me bariun..”

"Në fillim shoqërohesha me njerëz të pasur, mirëpo askush nuk ishte më i pikëlluar se unë; nëse e shihja dikë me rroba më të bukura se të miat dhe me aromë më të mirë se timen,kjo më pikëllonte. Pastaj fillova të shoqërohesha me njerëz të varfër dhe u rehatova."

Aun ibn Abdullah

Vështirësitë do të mësojnë se përveç Allahut dhe atyre qe do te jenë prane teje, nuk e ke askënd tjetër.

Edhem Sherkavi

"Mos u bën sahat në dorën e huaj e me të kurdis të tjerët kur të duan dhe si të duan".

Jakup Asipi

Back
Lartë