• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thënia e ditës

"I miri mund të vdes por e mira e tij nuk do të vdes kurrë. I ligu mund të triumfojë por e keqja e tij nuk do të triumfojë kurrë".
Abas Muhamed el-Akkad

"Frika nga deshtimi eshte arma qe vret cdo perpjekje drejt suksesit ende pa lindur
(Mustafa Mahmud)

"Ne vend qe ta mallkosh erresiren, mundohu qe ta rregullosh driten"
(Muhammed El-Arifi)

136045247_752071088738841_1859918762394912674_n.jpg

Nuk ka mësim pa dhimbjet e vuajtjes së përvojave jetësore...
FB_IMG_1672929085561.jpg

"Pritja është pengesa më e madhe për jetën. Në pritje të së nesërmes, ne humbim të sotmen..!"

Para se ti drejtosh gishtin dikut gujdesu që ai gisht të jet i pastër ndryshe drejtoe nga vetja

Mos premtoni gjëra që nuk mund t'i bëni, sepse disa zemra ndërtojnë jetë bazuar në premtimet tuaja.

321821492_733167478154232_8464297441929065733_n.jpg

Personi që provon t'i mbajë të gjithë të lumtur, shpesh perfundon të ndihet më i vetmuari nga të gjithë…!

"T’i kesh frikën dashurisë do të thotë t’i keshë frikën jetës, dhe ata që i frigohen jetës janë tre herë të vdekur."
Bertrand Russell

"Ai që pranon këshilla, është më i madh se ai që jep, sepse, sa lehtë është të japësh këshilla, aq rëndë është t’i pranosh."

Back
Lartë