• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thelbi pavaresise eshte te jesh?!

Irini

Kontributor
LV
0

Thelbi pavaresise, eshte te duash veten, te fitosh vlera vazhdimisht dhe te kesh rrogen tende!
Nese dikush kushdoqofte do te mbaje me para, do kete ne dore lirine e gjithe qenies tende!
Nëse nje ves "kumar kazino" apo "droge & alcohol" ose vese tjera, te marrin gjithcka, te kane marre lirine tende!

Si mendoni?

Unë se duroj varësinë?

Pamvartesia per mua eshte te jesh vetvetja ...te jesh krenare per cdo pune qe ben ...qe ja del vete jetes balle duke mos u meshiruar nga te tjeret...pamvaresi eshte mendimet e mija qe I dal perballe qe sdua te martohem e ketej ta tradhetoj sa here te me teket duke e ulur si person qe sdua te jem e varur nga askush ..me mire vetem sesa me njerez te gabuar ...pamvaresia ime eshte gjithcka per mua sepse jetoj per vete e dua te bej si te dua lirshem ...jo fshehurazi e duke bere gjasme si person perfekt ...jam e pamvarur se ashtu dua une

Thelbi pavaresise, eshte te duash veten, te fitosh vlera vazhdimisht dhe te kesh rrogen tende!
Nese dikush kushdoqofte do te mbaje me para, do kete ne dore lirine e gjithe qenies tende!
Nëse nje ves "kumar kazino" apo "droge & alcohol" ose vese tjera, te marrin gjithcka, te kane marre lirine tende!

Si mendoni?
Ke harru ke me shkrujt dashnoret hapiharto?

Back
Lartë